Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 
Menü

5 indok, miért érdemes előfizetned a Sminkelj magazinra

2016. 11. 03. 07:30:00
5 indok, miért érdemes előfizetned a Sminkelj magazinra A Sminkelj Magazin Magyarország egyetlen olyan magazinja, ami csak a sminkről szól, kizárólag nőknek, azaz neked. Most elmondjuk, mi az az 5 indok ami miatt érdemes előfizetned a Sminkelj magazinra.
1: A téma miatt

Először is a tartalma miatt. Az összes nyomtatott újság igyekszik minél több témát körbejárni, ezért amikor megveszed, nem biztos, hogy minden, amit benne találsz, érdekelni fog téged: máshogy fogalmazunk: találsz benne sok, téged nem érdeklő témát is, amiért fizettél. A Sminkelj magazinban csak a sminkől olvashatsz, ez az egy témánk van, nem tudsz csalódni

 

2: Mert nyomtatott

Bármennyire is divat az online, azért az, amikor érzed a nyomdaillatot, és ahogy hajtogatod, zörög a papír, az nagyobb élmény, mint böngészni a neten.

 

3: Remek írások

A Sminkelj Magazinban nem csak pár soros divatos szösszenetekkel találkozol, hanem komoly, akár több oldalas írásokkal is körbejárunk egy-egy témát. Lehet, hogy ez minden trend ellen megy, de szerintünk sok olyan téma van, ami megér pár oldalt.

 

4: Modern forma, és design

A Sminkelj Magazin áttekinthető, lágy designja vetekszik a divatlapokéval, emellett a formáját úgy találtuk ki, hogy egy kezedben elfér, és könnyedén magaddal viheted bárhova.

 

5: Reklámmentes, és az is marad

Ha a kezedbe veszel egy női magazint akkor észre fogod venni, hogy a divatlapok 20-30%-a reklám, meg szponzorált cikk, és termékajánló. Nálunk a Sminkelj Magazinban egyetlen reklám sincs, és nem is lesz, mert szerintünk nem a reklámért szeretnél pénzt kiadni, hanem a jó tartalomért, szórakoztató, olvasmányos írásokért.

Ha szeretnéd a Sminkelj Magazint, ha úgy gondolod, hogy neked is szól, akkor kattints ide, és rendeld meg még ma >>> www.onlinebeauty.hu/magazin

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek

Keresés