Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 
Menü

6 + 1 ok, amiért Neked is szükséged van a Sminkelj! Magazinra!

6 + 1 ok, amiért Neked is szükséged van a Sminkelj! Magazinra!

Tudtad, hogy május 17-én jelent meg az ország első, kizárólag sminkeléssel foglalkozó magazinja, a Sminkelj! Magazin? Jó hír: már Te is meg tudod rendelni webáruházunkból!

Íme 6 + 1 érv, amiért Te is imádni fogod a Sminkelj! Magazint!

 

1. A nők privilégiuma a sminkelés! Ez az egyik olyan dolog, amit kárpótlásul kapunk a sok-sok nehézségért, amit nőként kénytelenek vagyunk elviselni. Használd ki hát a lehető legjobban! Ezt tanítja meg a Sminkelj! Magazin!

 

2. Mindegy, hogy rutinos sminkelő vagy, vagy még csak most próbálgatod a szárnyaidat, ez a magazin garantáltan hasznos lesz számodra!

 

3. Nemcsak elméleti tudást adunk, amivel aztán semmit nem tudsz majd kezdeni, hanem gyakorlatias útmutatást kapsz, képeken illusztrálva, lépésről lépésre.

 

4. Szándékosan kisebb, A/5-ös méretben készítettük Neked, hogy bárhová magaddal vihesd. Hasznos olvasnivalód lesz, ha várakoznod kell vagy hosszabb útra mész.

 

5. Semmi reklám! Utáljuk, hogy a mostanában árult színes magazinok több mint fele promóció, a hasznos cikkek pedig rendre valamilyen termékajánlóval végződnek. A Sminkelj! Magazinban nincsenek reklámok, nem eladni akarunk, hanem minőségi tartalmat szolgáltatni!

 

6. Negyedévente a postaládádba kapod. Nem kell számon tartanod, hogy el ne felejtsd megvenni, hiszen ahogy megjelenik az új szám, már küldjük is, mindezért pedig még külön postaköltséget sem számolunk fel!

 

+1. A készlet erejéig minden Sminkelj! Magazin előfizetőnek extra ajándékkal kedveskedünk! Szuper praktikus make-up tojást küldünk az első szám mellé AJÁNDÉKBA, amellyel gyerekjáték lesz a tökéletes alapozás.

 

Ugye, hogy kihagyhatatlan?!

Rendeld meg MOST, előfizetésben olcsóbban, hogy le ne maradj az ajándék MAKE-UP tojásról!

 

 MEGRENDELEM A "Sminkelj! Magazin"-t! 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek

Keresés