Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 
Menü

A smink alatt - bőrápolás a mindennapokban

Ár:
5.940 Ft
Minden, amit a bőrápolási szépségrutinokról tudni szeretnél: gyakorlatiasan, érthetően, 240 oldalon. 
Egységár: 5.940 Ft/darab
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Termékleírás

Megjelent a leggyakorlatiasabb könyv, ami a hétköznapi nőknek segít eligazodni a bőrápolás rejtelmeiben.


Ismerd meg közelebbről az 

"A smink alatt • bőrápolás a mindennapokban" 

című könyvet!

 

Neked ajánlom ezt a könyvet, ha

• szeretnéd jobban megismerni a bőröd működését,

• szeretnél a bőrtípusodnak megfelelő bőrápolási szépségrutint kialakítani magadnak,

• szeretnéd minél hatékonyabban használni az arcápoláshoz szükséges kozmetikumokat. Ez a gyakorlatias könyv végigvezet a bőrápolási szépségrutin teljes folyamatán 

a vásárlástól egészen a lépések konkrét megvalósításáig.

 


 

Az Interaktív Sminkeskönyv írójaként én vagyok arra a garancia, 

hogy valóban használható tudást találsz a könyv lapjain.

Lábos Annának hívnak, és immár több, mint 13 éve mozgok a szépségápolás világában. Fő szakterületem a sminkelés, dekorkozmetikumok és sminkeszközök. Az első könyvem 2017-ben jelent meg Interaktív Sminkeskönyv címmel. 

Sminkes kurzusaim országszerte elérhetőek. Résztvevőink kérdéseinek köszönhetően jöttem rá: a bőrápolási szépségrutin kialakítása kapcsán rengeteg olyan kérdés felmerül, amelyre nem igazán lehet egy helyen, összeszedetten, érthetően megtalálni a válaszokat. Ez a tapasztalat sarkallt új könyvem megírására: amely "A smink alatt - bőrápolás a mindennapokban" címmel 2019. december elején jelenik meg. 

Abban hiszek, hogy a szép smink alapja a tudatos, következetes és folyamatos bőrápolás. 


 

A könyv 3 fő részből áll:

 

1. rész: Ismerd meg bőröd működését és az egyes bőrtípusokat!

Ahhoz, hogy teljes mértékben megértsd, melyik kozmetikumot miért és hogyan is érdemes használni, először is tisztában kell lenned a bőröd működésével. Az első részben éppen ezért közelebbről megismerheted a bőr funkcióit, és az egyes bőrtípusok sajátosságait is. Itt olvashatsz a koronkénti és évszakonkénti bőrápolásról is, valamint a leggyakoribb bőrhibák és otthoni ápolásuk is itt kerülnek részletesen bemutatásra. 

FONTOS, hogy ez nem egy biológia könyv: érthetően és részletesen találod meg a bőr bemutatását, de a teljesség igénye nélkül. A fókusz azon van, hogy megértsd a felszín alatt zajló folyamatokat. 

 

2. rész: Fókuszban a szépségrutinok

A könyv leggyakorlatiasabb része a második: részletesen megismerkedsz benne azokkal az alap-kozmetikumokkal, amelyekből össze tudod állítani magadnak a személyre szabott bőrápolási szépségrutinodat. Ezután a két alap-rutinról lesz szó: a napi és a heti alaprutin leírását is megtalálod lépésről lépésre, és megtanulod összeállítani saját magadnak a korodnak és bőrtípusodnak valamint az  aktuális évszaknak leginkább megfelelő bőrápolási szépségrutint. Itt olvashatsz bővebben a fényvédelemről és a kozmetikusoknál végzett alap-kezelésekről is. 

Ehhez a részhez készítettem egy szuper videót is, hogy minél interaktívabban tudjam bemutatni a szépségrutinokat. 

 

3. rész: Ismerkedj meg a krémeddel!

Ismerd meg közelebbről azokat a kozmetikumokat, amiket magadra kensz! Ebben a részben részletesen olvashatsz az összetevőlistákról, a minősített kozmetikumokról és a szavatossági időről is. Segítséget kapsz abban is, hogy az üzletekben minél magabiztosabban tudj válogatni, és természetesen a személyes tanácsaimat is olvashatod az arcápolós termékek vásárlásával kapcsolatban. 

 


 

#BÓNUSZ•1

 

Ahogy már olvashattad a második résznél, a könyv mellé készült egy szuper videó* is.

Ebben a videóban végig követheted lépésről lépésre azokat az apró mozdulatokat és trükköket, amelyek segítenek Neked abban,

hogy helyesen kivitelezd a bőrápolási szépségrutin lépéseit saját magadon.

*A könyvhöz tartozó videó KIZÁRÓLAG a könyvhöz tartozó zárt Facebook csoportunkban érhető el. 

 

 

#BÓNUSZ•2

 

A könyv megvásárlásával Te is beléphetsz exkluzív, zárt Facebook csoportunkba,

amely "A smink alatt - bőrápolás a mindennapokban" VIP csoport néven fut a Facebookon.

Ebben a csoportban bátran kérdezhetsz, ha bármiben elakadnál a könyvvel kapcsolatban, és szívesen segítünk a kozmetikumok vásárlása kapcsán is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Keresés