Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 
5.940 Ft

A smink alatt - bőrápolás a mindennapokban

Minden, amit a bőrápolási szépségrutinokról tudni érdemes: gyakorlatiasan, érthetően, 240 oldalon. 
(6)
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 23.
Egységár: 5.940,00 Ft/darab
5.940 Ft
Kívánságlistára teszem

Termékleírás

Neked ajánlom ezt a könyvet, ha

• szeretnéd jobban megismerni a bőröd működését,

• szeretnél a bőrtípusodnak megfelelő bőrápolási szépségrutint kialakítani magadnak,

• szeretnéd minél hatékonyabban használni az arcápoláshoz szükséges kozmetikumokat. 

Ez a gyakorlatias könyv végigvezet a bőrápolási szépségrutin teljes folyamatán 

a vásárlástól egészen a lépések konkrét megvalósításáig.


Ismerj meg!

Lábos Anna vagyok, a Smink alatt- bőrápolás a mindennapokban című könyv írója. 

Szakmámat tekintve kozmetikus és sminkes. Kifejezetten a hétköznapi nők oktatására specializálódtam az elmúlt években. 

A fotón azt láthatod, hogyan sikerült a korábban problémás bőrömből a saját, személyre szabott bőrápolási szépségrutinom kialakításával egy ragyogóan tiszta bőrképet elérnem. 

A könyvben részletesen összefoglaltam MINDENT, amit én is megtettem bőrkép elérése érdekében! Egy olyan gyakorlatisan útmutatót készítettem, amely a Te bőrápolásodnak is az alapja lehet - mindezt egy arckrém áráért. :) 

 

Abban hiszek, hogy a szép bőrkép alapja a tudatos, 

következetes és folyamatos bőrápolás. 


A könyv 240 oldalas, 

és 3 fő részből áll:

1. rész: Ismerd meg bőröd működését és a bőrápolás alapjait!

Ahhoz, hogy teljes mértékben megértsd, melyik kozmetikumot miért és hogyan is érdemes használni, először is tisztában kell lenned a bőröd működésével. Az első részben éppen ezért közelebbről megismerheted a bőr funkcióit, és az egyes bőrtípusok sajátosságait is. Itt olvashatsz a koronkénti és évszakonkénti bőrápolásról is, valamint a leggyakoribb bőrhibák és otthoni ápolásuk is itt kerülnek részletesen bemutatásra. Ezen kívül arról is részletesen írtam, hogy az életmód milyen hatással van a bőrre, és mi mindenre érdemes figyelni ezzel kapcsolatban. 

FONTOS, hogy ez nem egy biológia könyv: érthetően és részletesen találod meg a bőr bemutatását, de a teljesség igénye nélkül. A fókusz azon van, hogy megértsd a felszín alatt zajló folyamatokat.

2. rész: Fókuszban a bőrápolási szépségrutinok

A könyv leggyakorlatiasabb része a második: részletesen megismerkedsz benne azokkal az alap-kozmetikumokkal, amelyekből össze tudod állítani magadnak a személyre szabott bőrápolási szépségrutinodat. Minden egyes terméknél 4 kérdést válaszolok meg: 

1./ Miért használjuk? - Sokkal könnyebben rögzül az egyes kozmetikumok használatának helyes sorrendje és módja, ha tudjuk miért is használjuk őket.

2./ Mennyi kell belőle? - A túl kevés nem hat, a túl sok problémát okozhat: ezért fontos tisztázni, hogy miből mennyi szükséges.

3./ Hogyan használjuk? - Bármennyire is evidensnek tűnik, nem az: lehet (sajnos) rosszul is használni egy kozmetikumot. Ha használod, használd jól!

4./ Így válogass az üzletekben! - Egyszerű és átlátható szempontok szerint, hogy megkönnyítsem a dolgodat az üzletekben!

Ezután a két alap-rutinról lesz szó: a napi és a heti alaprutin leírását is megtalálod lépésről lépésre, és megtanulod összeállítani saját magadnak a korodnak és bőrtípusodnak valamint az  aktuális évszaknak leginkább megfelelő bőrápolási szépségrutint. Itt olvashatsz bővebben a fényvédelemről és a kozmetikusoknál végzett alap-kezelésekről is. 

Ehhez a részhez készítettem egy szuper videót is, hogy minél interaktívabban tudjam bemutatni a szépségrutinokat.

3. rész: A tudatos vásárlás alapjai

Ismerd meg közelebbről azokat a kozmetikumokat, amiket magadra kensz! Ebben a részben részletesen olvashatsz az összetevőlistákról, a minősített kozmetikumokról és a szavatossági időről is. Segítséget kapsz abban is, hogy az üzletekben minél magabiztosabban tudj válogatni, és természetesen a személyes tanácsaimat is olvashatod az arcápolós termékek vásárlásával kapcsolatban. 

Ezen felül a könyv végén egy szuper jól átlátható bőrápolási szépségrutin tervezőt is találsz, amit folyamatosan tudsz használni, és segítségével meg tudod tervezni az aktuális évszaknak, életkorodnak valamint a bőrtípusodnak leginkább megfelelő szépségrutint. 


#BÓNUSZ•1

Ahogy már olvashattad a második résznél, a könyv mellé készült egy szuper videó* is.

Ebben a videóban végig követheted lépésről lépésre azokat az apró mozdulatokat és trükköket, amelyek segítenek Neked abban,

hogy helyesen kivitelezd a bőrápolási szépségrutin lépéseit saját magadon.

*A könyvhöz tartozó videó KIZÁRÓLAG a könyvhöz tartozó zárt Facebook csoportunkban érhető el. 

#BÓNUSZ•2

A könyv megvásárlásával Te is beléphetsz exkluzív, zárt Facebook csoportunkba,

amely "A smink alatt - bőrápolás a mindennapokban" VIP csoport néven fut a Facebookon.

Ebben a csoportban bátran kérdezhetsz, ha bármiben elakadnál a könyvvel kapcsolatban, és szívesen segítünk a kozmetikumok vásárlása kapcsán is.


Rendeld meg most a saját példányodat!


Miért éri meg az árát a könyv? 

✽ Minőségi, időtálló a kivitelezése; a borító füles, valamint szép fényes, és fóliázott. Ezen felül az összes belív fényes, vastag papírra van nyomtatva: így évek múltán sem egy lapjaira esett salátát forgatsz majd, hanem egy időtálló könyvet!

✽ Ha betartod a könyvben leírtakat, és tudatosan válogatod össze a bőrápolási szépségrutinod kellékeit, sokkal kevesebb felesleges dolgot fogsz vásárolni. Így nagyon rövid idő alatt megspórolhatod a drogériás vásárlásaidból a könyv árát!

✽ A könyv segít abban, hogy tényleg személyre szabott legyen a bőrápolási szépségrutinod. Segítségével összeállíthatod az aktuális évszaknak, életkorodnak és bőrtípusodnak leginkább megfelelő lépéseket.

✽ A könyvhöz tartozik egy videó és egy zárt csoport is: ha bármiben elakadsz a tanulás során, tudsz tőlem kérdezni!

✽ A könyv lapjain MÁRKAFÜGGETLEN tudást találsz!


Ezeket ajánlom mellé

Interaktív Sminkeskönyv

Raktáron

Tanuld meg otthon elkészíteni szépítő sminkedet, lépésről lépésre!

(19)
5.940 Ft

Vélemények

5.00
6 értékelés
5
6
4
0
3
0
2
0
1
0
2020. 06. 11. -
Nagyon jó ez könyv! Jól átgondolt és összerakott anyag, rengeteget tanultam belőle!
2020. 05. 08. -
Nagyon jó könyv! Ténylegesen az alapoktól segíti a megfelelő bőrápolási rutin felépítését, ok-okozati összefüggésekkel, hétköznapi nőknek is érthető módon.
Csak ajánlani tudom!
2020. 05. 06. -
Igazolt vásárlás
Ez is a legjobb könyvek közé tartozik, amit eddig olvastam. Nagyon sokat tanultam belőle a bőrápolásról (is). Számomra teljes mértékben hasznos volt. Azóta rajongója vagyok. Biztosan meg fogom vásárolni a többit is (nagyon remélem, hogy lesznek még könyvek)! Csak ajánlani tudom!
2020. 04. 29. -
Nagyon hasznos és érdekes információkat tartalmaz, sok új dolgot tanultam belőle a bőrápolással kapcsolatban, amiket régen rosszul csináltam.
Csak ajánlani tudom! :)
2020. 04. 29. -
Igazolt vásárlás
Szuper könyv, segít átlátni, hogy mit miért és hogyan kell az arcápolásban. Biztos, hogy nem a polcon fog porosodni, hanem állandó használatban lesz. Köszönöm :)
2020. 04. 29. -
Nagyon sokat tanultam belőle, a tudatos és folyamatos bőrápoláshoz! Alapos, jól összeállított könyv.
Az oldal tetejére