Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 
Menü

Bemutatom a kedvenc hajkefédet

2016. 11. 04. 12:00:00
Bemutatom a kedvenc hajkefédet Amikor egy jó hajkefével fésülöd a hajad, akkor egyben masszírozod a fejbőrödet, eltávolítod a felhalmozott hámsejteket, stimulálod a fejbőrödet, ezzel segíted a vérkeringést és szétoszlatod a hajadon a faggyút. Egy jól megválasztott hajkefével sokat tehetsz a hajad szépségéért, és egészségéért.
Kislánykorodban imádtad

Biztosan te is emlékszel kislánykorodból arra, amikor anyu (vagy apu) hosszan, lágyan fésülte ki a hajadat, azért, hogy ne kócos, hanem selymes, szép, fényes legyen. Talán arra is emlékszel, hogy gyakran „nehéz volt” kifésülni az egész napot a hajadból, óvatosan kellett, meg megállva, különben néha húzott a kefe, és előfordult az, hogy jó néhány szál hajad ottragadt a hajkefében. Szerencsére ez ma már nem kell, hogy így legyen.

 

Ezért keféled

Ne értsd félre a címet, most azt mondjuk el, miért keféled a hajadat, akkor is ha hosszú, és akkor is ha nem. A legfontosabb, hogy csomómentes, selymes, fényes legyen. (Most olyan közhelyeket nem akarunk elpufogtatni, hogy pontosan miért is fontos a tökéletesen ápolt haj, de egyetlen adatot elmondunk: a férfiak 78%-a észreveszi ha egy nő haja szép, ápolt, azt, hogy van-e rajtad rúzs, csak 47%-uk tudja megmondani). A hajadat azért kell kefélni, mert a keféléstől lesz csomómentes, lágy, megszabadít az elhalt hajszálaktól (minden nap 60-80 hajszálunk kihullik, sok marad a hajunkban, ezt ki kell szedni) eloszlatja a faggyút, és jót tesz a vérellátásnak is.

A hatféle kefe, plusz egy

Van olyan csoportosítás, ami szerint 6+1 hajkefecsoport van.  A szellőzős hajkefe a legegyszerűbb, vannak rajta kicsi nyílások, ettől állítólag szellőzteti a hajad, miközben keféled. A formázó hajkefe maximum közepesen hosszú hajakhoz jó, nem szellőzik, könnyebben fésül. A párnás hajkefe pasis. Henger hajkeféd is van, ne is foglalkozzunk vele, hacsak nem loknikat akarsz, hősiesen, bírva a fájdalmat. A lapát hajkefe neked való, ha hosszú a hajad, de csak egyenesíti a hajad, nem dúsítja. A hőkibocsátó hajkefe egyben hajszárító is, a baj, hogy nem érdemes bedobni a táskádba, mert nem fogod tudni magaddal vinni, vagy értelme nem lesz, mert áram kell hozzá.

És van, - mint a hetedik – a hajbontó kefe.

 

Egy megvalósult álom

Felejts el mindent, amit a hajkefékről eddig tudtál (igen, azt is amit mi írtunk), mert a hajbontó kefe mindent felülír. Nem kell 10 percig fésülködnöd hajkefélés előtt, elég ezt használnod. Az sem baj, ha a hajad vizes, vagy nagyon összegubancolódott, a hajbontó kefét úgy alakították ki, hogy ne tépje a hajadat, ezért egyetlen hajszáladat sem fogod elveszteni feleslegesen. Speciális fogazata van amit tényleg úgy terveztek, hogy ne irritáljon, ne legyen túl kemény, de túl lágy sem: jó hír, hogy az összes kifésült hajszálat magában tartja, könnyű, ergonomikus a kialakítása, de valószínűleg az a legjobb benne, hogy nem antisztatikus, ezért sem nem serceg, sem nem száll tőle a hajad. Persze ez mind csak a kényelemedet szolgálja, a legjobb hír az, hogy elfelejtheted a hajvégek töredezését, a sérült hajgyökereket, és a kellemetlen hajtépést is, ha hajbontó kefét használsz.

Ha szeretnéd, hogy a hajkefélés ne nyűg, és fájdalom legyen, hanem egy csodás, akár kislánykori érzés, akkor kattints, és azonnal szerezd meg a Parsa Beauty hajbontó keféjét, most. Kattints a képre:

Hajbontó kefe

 

Hajbontó kefe kislányoknak

Tartalomhoz tartozó címkék: Trendek

Keresés