Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 

onlinebeauty • blog

Lábos Anna

Szeretettel köszöntelek az onlinebeauty.hu blogján :-)

Azt mutatják az elmúlt években szerzett tapasztalataim, hogy manapság a kozmetikai piacon lévő túlkínálat és a hatalmas médiazaj következtében roppant nehéz eligazodni egy hétköznapi nőnek a sminkelés és a bőrápolás világában. Éppen ezért azt tűztem ki fő célomul a blogom elindításával, hogy Neked is olyan könnyen használható tippeket, trükköket és technikákat adjak át, amelyeket könnyedén tudsz hasznosítani hétköznapjaid során. Bízom abban, hogy hasznos és praktikus tanácsokkal leszel Te is gazdagabb az itt leírtaknak köszönhetően. :-)

 

 

Kellemes időtöltést kívánok Neked az oldalon, szeretettel,-

Anna


Ha lenne olyan téma a sminkelés kapcsán, amelyről szívesen olvasnál, itt megírhatod:


Te hogyan vásárolsz kozmetikumot? (Részlet: A smink alatt - bőrápolás a mindennapokban című könyvemből)

Te hogyan vásárolsz kozmetikumot? (Részlet: A smink alatt - bőrápolás a mindennapokban című könyvemből)

2021. 03. 12. 12:26:34
Sok-sok évig figyelhettem meg egészen közelről, hogy miként választanak ki a vásárlók egy-egy kozmetikumot az üzletekben. Azt láttam, hogy ez a legtöbbjüknek komoly fejtörést okoz, és mivel úgy érzik, hogy nem értenek hozzá gyorsan döntenek. Érdekes volt látni ezt a kontrasztot, de pont ezért íródott ez a könyv is, hogy megmutassam: egy minimális odafigyeléssel képes vagy Te is arra, hogy a bőröd igényeinek leginkább megfelelő kozmetikumok kerüljenek a kosaradba. 
Tavasz típus – A ragyogó színek királynője

Tavasz típus – A ragyogó színek királynője

2017. 09. 23. 16:14:32
A tavaszt az újjászületés és a frissesség szimbólumaként tartjuk számon. Bimbózó tarka virágok és rügyet bontó fák jellemzik az évszakot.
Tél típus - az Igazi Hófehérke

Tél típus - az Igazi Hófehérke

2017. 07. 23. 18:06:25

A tél típusba tartozó hölgyek külső adottságait a kontrasztok jellemzik leginkább. 

Az oldal tetejére