Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 

onlinebeauty • blog

Lábos Anna

Szeretettel köszöntelek az onlinebeauty.hu blogján :-)

Azt mutatják az elmúlt években szerzett tapasztalataim, hogy manapság a kozmetikai piacon lévő túlkínálat és a hatalmas médiazaj következtében roppant nehéz eligazodni egy hétköznapi nőnek a sminkelés és a bőrápolás világában. Éppen ezért azt tűztem ki fő célomul a blogom elindításával, hogy Neked is olyan könnyen használható tippeket, trükköket és technikákat adjak át, amelyeket könnyedén tudsz hasznosítani hétköznapjaid során. Bízom abban, hogy hasznos és praktikus tanácsokkal leszel Te is gazdagabb az itt leírtaknak köszönhetően. :-)

 

Kellemes időtöltést kívánok Neked az oldalon, szeretettel,-

Anna


Ha lenne olyan téma a bőrápolás és/vagy a sminkelés kapcsán, amelyről szívesen olvasnál, itt megírhatod:

Több, mint bőrápolás: a holisztikus szépségápolás szemlélete

Több, mint bőrápolás: a holisztikus szépségápolás szemlélete

2024. 06. 20. 08:18:48
Hiszem, hogy teljesen mindegy hogy az újhullámos “tudományos” bőrápolási vonalat követed vagy a “hagyományos” rutin híve vagy, csakis holisztikus szemlélettel érdemes gondolni az otthoni bőrápolási szépségrutinodra. Olvasd el a bejegyzésben, hogy ez mit is jelent(het) pontosan! 
Megújul az onlinebeauty.hu!

Megújul az onlinebeauty.hu!

2024. 03. 06. 10:08:55

Ahogy évről-évre haladunk előre az úton, sokféle szempontból fejlődik mind a személyiségünk, mind pedig a szakmaiságunk. Az elmúlt időszakban már éreztem, hogy az onlinebeauty.hu-t mindenféle szempontból meg kell újítani, hogy azt képviselje amiben én is hiszek. 

Mi várható a közeljövőben? Olvasd el a bejegyzést, és ha van kedved, a végén segíts nekem egy kicsit! 

Az oldal tetejére