Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 

onlinebeauty • blog

Lábos Anna

Szeretettel köszöntelek az onlinebeauty.hu blogján :-)

Azt mutatják az elmúlt években szerzett tapasztalataim, hogy manapság a kozmetikai piacon lévő túlkínálat és a hatalmas médiazaj következtében roppant nehéz eligazodni egy hétköznapi nőnek a sminkelés és a bőrápolás világában. Éppen ezért azt tűztem ki fő célomul a blogom elindításával, hogy Neked is olyan könnyen használható tippeket, trükköket és technikákat adjak át, amelyeket könnyedén tudsz hasznosítani hétköznapjaid során. Bízom abban, hogy hasznos és praktikus tanácsokkal leszel Te is gazdagabb az itt leírtaknak köszönhetően. :-)

 

Kellemes időtöltést kívánok Neked az oldalon, szeretettel,-

Anna


Ha lenne olyan téma a bőrápolás és/vagy a sminkelés kapcsán, amelyről szívesen olvasnál, itt megírhatod:

HELLO, világ! :-)

HELLO, világ! :-)

2017. 10. 05. 23:25:33

Hoztam egy meglepit :-) Régi, dédelgetett álmokat valóra váltani csoda. Ez a meglepi az én egyik réges-régi vágyam volt. És képzeljétek el, már 2 éve beszéltem róla folyamatosan, hogy meg fogom valósítani, csak valahogy soha nem éreztem azt, hogy valóban képes vagyok rá. Még én sem hittem abban, hogy sikerülhet, pedig tudtam, hogy óriási nagy szükség van rá. Hiszen mindazt a rajongást, szeretetet és szakmaiságot fogja össze, amit képviselek nap mint nap a hivatásomban. Szeretettel mutatom be Nektek a legújabb kis csodámat :-)

Mit kell tudni az állatkísérlet-mentes (cruelty free) kozmetikumokról?

Mit kell tudni az állatkísérlet-mentes (cruelty free) kozmetikumokról?

2017. 06. 12. 13:30:49

Biztosan Te is láttad már, hogy nem is olyan régen megérkeztek a Nabla Cosmetics termékei webáruházunkba. Számtalan pozitív tulajdonságuk mellett azért is választottam az olasz márka termékeit, mert nem tesztelik állatokon. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem a legfontosabb tudnivalókat a témával kapcsolatban.

Az oldal tetejére