Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 
Menü

Búcsú - de nem örökre ;-)

Búcsú - de nem örökre ;-) Az elmúlt hetekben sok minden történt nálunk, nem győztem kapkodni a fejemet a sok újdonság láttán. Hihetetlen mennyiségű rendelést adtatok le, amit ezúton is hálásan is köszönök. Mivel már nem bírom tartani a lépést, és az MPL sem áll a helyzet magaslatán a csomagok kiszállítását illetően, a mai nappal a 2016-os karácsonyi szezont itt az Online Beauty-nál hivatalosan is bezárom. Ez azt jelenti, hogy nem tudjuk garantálni, hogy a megrendelt termékek megérkeznek Karácsonyig.

Szeretlek, imádlak Benneteket. Cuki jó fejek vagytok, éppen ezért, és mivel nem szeretném elrontani a kialakult jó kapcsolatot, döntöttem úgy, hogy az idei karácsonyi szezont egy héttel előbb zárom le. Sok-sok reklamáció jött ugyanis a kiszállításokkal kapcsolatban, és nem szeretném, ha lenne akár csak egy olyan Sminkmániás Ügyfelünk is, akihez nem érkezik meg időben a csomagja. Képzeljétek, voltak olyan csomagok, amiket a múlt héten szerdán adtam postára 1 napos (!!!) időgaranciával, még sajnos ma sem érkeztek meg a címzetthez.

Plusz, mivel én is a kereskedelemben dolgozok immár 10 éve, az idén először érzem: szeretnék nyugiban és elmélyülve készülni az Ünnepekre. Persze azért ilyenkor is akad még bőven teendőm, de nagyon nem mindegy hogy három, vagy csak egy helyen kell helyt állnom. :-)

A meglepetés csomagokat természetesen még kipostázzuk mindenkinek a hét folyamán, és a ma éjfélig beérkezett rendeléseket is postára adjuk legkésőbb szerdán. Plusz, workshopos ajándék kártyát is rendelhettek még ezen a héten, azokat is kiküldjük.

Utána pedig lázasan készülünk a haladó Sminkelj! Workshopokra! :-)

Kívánok Nektek örömteli készülődést, sok boldog pillanatot a Szentestéig, Sminkmániások! :-)

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek Napi Anna

Keresés