Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 

Élményt ajándékba

Élményt ajándékba
Biztosan Te is sokat gondolkodsz azon, amikor ajándékozásról van szó, hogy kinek milyen meglepetéssel okoznál a legnagyobb örömet. Legyen szó akár egy névnapról, születésnapról vagy esetleg a Karácsonyról. Ezzel a problémával én is folyamatosan küzdöttem, mindaddig, amíg rá nem jöttem: a legszebb ajándék, amit adhatunk egymásnak a figyelem, az egymásra fordított idő és törődés. Jó, jó, de akkor is kell valami ajándék... Na, itt jönnek képbe az élmény-ajándékok.

Kedvenc részem a Bridget Jones filmekből a karácsonyi ajándékozás, és akárhányszor elmegyek egy ruházati bolt előtt, mindig hangosan felröhögök amikor meglátok egy olyan cuki rénszarvasos pulcsit. :-D Ezzel a kis "kedvenc részem a Bridget Jones-ból" momentummal azt szeretném szemléltetni, hogy mindenki hajlamos olykor-olykor másképpen gondolni az ajándékozásra.

Mit jelent nekem az ajándékozás?

Aki közelebbről ismer, tudja: szeretek adni. Pont ezért okoz nekem oly nagy fejtörést hogy rátaláljak a nekem fontos személyek különleges ajándékára. Karácsony előtt például már októberben el szoktam kezdeni a vásárlást, és meg sem álltam szentestéig. Valóban, nagy a család is nálunk, de szinte minden héten kitaláltam még valamit, amit ajándékba adhatnék. :-) Néhány éve azonban váltottam: már nem műszaki cikkek, vásárlási utalványok és kozmetikumok kerültek az ajándék dobozokba, hanem élmények. Mert sokkal többet jelent az, ha minőségi időt tudunk eltölteni a szeretteinkkel, mint egy méregdrága robotgép, ami úgyis a konyhaszekrény alsó polcán végzi majd használatlanul...

Próbáld ki Te is!

Lépj be Te is az élmény-ajándékok világába, és tedd meg bátran az első lépéseket! A lehetőségek tárháza végtelen: színházjegy, wellness hétvége, családi fotózás, közös vacsora vagy ebéd egy különleges helyen, élménypark belépők, sétarepülés, főzőtanfolyam, sminktanfolyam, motor-vagy autóverseny - teljesen mindegy, mit választasz, a feltöltődés garantált!

Figyelmedbe ajánlom...

...a Sminkelj! Workshopot, ha valami igazán egyedi és különleges ajándékkal lepnéd meg kedves rokonodat, vagy barátnődet.

Az "Ajándékozz Sminkelj! Workshopot" promóció részleteiről az alábbi képre kattintva tudhatsz meg többet >>> 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek
Az oldal tetejére