Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 
Menü

Évértékelés - 2016

Évértékelés - 2016 Ismét eltelt egy év, nagyon sok minden történt. Ha három szóban kellene összefoglalnom 2016-ot talán ez a három lenne: fejlődés, inspiráció, lelkesedés. Az tény, hogy jó sok mindent sikerült belezsúfolni ebbe a 365 napba, és az is, hogy a 2017-es évben egy kicsit vissza kell vennem a tempóból és a napi 12-14 órás munkanapokból. Ami biztos, hogy változatlan lesz: továbbra is értéket teremtő vállalkozást építek, szívvel-lélekkel,- mert az elmúlt egy év megmutatta, hogy csak így érdemes.

2016 a változások éve volt. Miután búcsút intettem az alkalmazotti létnek, és élni kezdtem végre az oly nagyon várt vállalkozói álmomat, jómagam is rengeteget változtam. Nem volt egyszerű az átállás, de bátran mondhatom: megérte. Sok tanulással, még több munkával és hatalmas lelkesedéssel építgettem egész évben a Sminkmániások közösségét.

Az év elején megálmodtam a Sminkelj! Magazint, ami egyedülálló a magyar piacon. Májusban jelent meg az első szám, szeptemberben a második. A Sminkelj! Magazin egyik különlegessége reklámmentességében rejlik,- és bátran mondhatom, a jövő évben az előfizetők sok újdonsággal és extra tartalommal lesznek majd gazdagabbak.

Ősszel engedtem a sok-sok kérésnek és megkeresésnek, és végre megszerveztem az első Sminkelj! Workshopokat. Az idei évben Budapesten és Győrben összesen 110 Sminkmániás vett részt a Workshopon és tanulta meg segítségünkkel elkészíteni nappali, szépítő sminkjét.

Karácsony előtt megjelent az első Sminkelj! Meglepetésdoboz, amiből már most az első alkalommal rengeteget rendeltetek. Különlegessége, hogy kizárólag teljes kiszerelésű termékeket tartalmaz,- egy igazán csajos kis dobozba csomagolva. 

Évközben folyamatosan bővítettem a webáruház kínálatát is,- így most már 450+ terméket rendelhettek meg az Online Beauty-nál. A jövő évben lesznek még meglepetéseim,- többet egyenlőre nem szeretnék ezzel kapcsolatban elárulni, de biztos vagyok abban hogy minden Sminkmániás szíve megdobban majd Magyarországon ha megtudja a nagy hírt. :-)

Nagyon nehéz néhány mondatba összeszedni egy egész év történéseit. A fent leírtak mindegyike fontos mérföldköve volt 2016-nak. Persze ilyenkor év végén hajlamos az ember lánya megszépíteni a dolgokat, és elfelejteni hogy azért évközben nem mindig minden olyan csili-vili mint amilyennek most tűnik... De hálás vagyok azokért az akadályokért is, amelyeket az Élet az utamba sodort az év folyamán, hiszen rengeteget tanultam és fejlődtem ezáltal. Azt hiszem, talán ez a legfontosabb: észrevenni a hibáinkat és tanulni belőlük. :-)

2016-ban szó szerint végig dolgoztam az évet. Egyik ámulatból a másikba estem, mindig 8 dolgot akartam megcsinálni egyszerre, és most tényleg úgy érzem hogy kihoztam a maximumot -és még sokkal többet- az idei évből. Pont emiatt 2017-re egy kis lassítást tervezek: igen, ez egyúttal egy fogadalom is, mert most inkább érzem magamat munkamániásnak mint Sminkmániásnak. :-) Úgyhogy 2017-ben végre heti 2 szabadnappal tervezek. Szükségem van a pihenésre, feltöltődésre; hiszem, hogy hosszú távon csak úgy tudok folyamatosan fejlődni (és a céget fejleszteni) ha kellőképpen kipihent vagyok. Ezen felül szeretnék még sok időt tanulásra és önfejlesztésre is fordítani,- egy teljesen új és egyedülálló vonal fog megjelenni ugyanis itt az Online Beauty-nál, és ehhez elengedhetetlen bizonyos tanfolyamok elvégzése.

Ahogy látod, jövőre sem lesz megállás: sok-sok álmom, vágyam és célom van, amiket szeretnék megvalósítani. Bízom abban, hogy a 2017-es évben is itt leszel velem, velünk.

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek Napi Anna

Keresés