Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 
Menü

Évszaktípusok a sminkelésben

Évszaktípusok a sminkelésben

Sokan kértétek, hogy írjak többet a színekhez kapcsolódó témákban. Nagyon örülök, hogy ilyen kíváncsiak és lelkesek vagytok ezzel kapcsolatban, éppen ezért a következő hetekben bővebben foglalkozok majd itt a blogon a témával, elsőként az évszaktípusokkal.

Talán már Te is hallottál róla, hogy a bőrünk, hajunk és szemszínünk alapján különböző úgynevezett évszaktípusokba tartozunk. Megkülönböztetjük a tél, a tavasz, a nyár és az ősz típus más és más karakterjegyeit. A megkülönböztetés alapját a természetes színeink képezik, tehát, ha festve van a hajad, akkor nem az újragondolt szín fogja eldönteni melyik csoporthoz tartozol, hanem a veled született árnyalatok. Ha tisztában vagy azzal, hogy melyik típusba tartozol, akkor sokkal könnyebben fogsz tudni ruhát választani és persze sminket készíteni, hiszen annak megfelelően tudod összeválogatni a hozzád leginkább passzoló színeket. Így nem szükséges a ruha boltok között bolyonganod, vagy a sminktermékek végtelenbe nyúló kínálatát átpásztáznod, hiszen pontosan tudni fogod, mivel emelheted ki természetes szépségedet.

Az alábbi kép nagyon jól szemlélteti az egyes évszak-típusokat, és a köztük lévő különbségeket is felfedezheted ha jól megnézed.

 

Jövő héten induló cikksorozatomban bemutatom az egyes típusokat, és részletesen leírom azt is, milyen színeket érdemes választanod a drogériákban. A cikksorozat végén pedig segítek meghatározni Neked is az évszak típusodat ;-)

Miért jó tudnod, hogy milyen évszaktípusba tartozol?

Sokkal könnyebben tudsz majd válogatni a drogériákban a színek között. Tudni fogod melyik színek a legelőnyösebbek Neked, és meglátod: sokkal jobban kiemelik a természetes szépségedet azok a színek, amelyeket a színtípusodnak megfelelően választasz ki. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hasznos tippek Sminkelmélet

Keresés