Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 
Menü

Háttérinformációk a Sminkelj! Workshophoz

Háttérinformációk a Sminkelj! Workshophoz Bizonyára már láttad közösségi oldalainkon, hogy mostantól már találkozhatsz velünk élőben is a Sminkelj! Workshopokon. Ebben a cikkben összegyűjtöttem Neked, hogy mire számíthatsz, ha eljössz egy ilyen oktatásra.

A Sminkelj! Magazin kapcsán sok-sok megkeresést kaptam folyamatosan, hogy tartunk-e tanfolyamokat is. Megmondom őszintén, hogy amikor elindítottam ezt az egész kezdeményezést, tervben volt, de végül különböző okok miatt letettem róla, és elnapoltam a kérdést. Aztán egy szép szeptemberi napon az egyik coaching megbeszélésen újra fókuszba került a téma. Akkor nem szerveztem meg, most viszont, miután kitaláltam mit szeretnék konkrétan, gőzerővel kezdtem összeállítani egy csajos nap tökéletes programját.

Ki vagyok én?

"Hello, Anna vagyok, és Sminkmániás!" Kezdhetném így is a bemutatkozásomat. Komolyabbra fordítva a szót: hosszú évek tapasztalata áll mögöttem, mind a szépség-vonalon mind pedig a kereskedelemben. És sokszor elhűlve látom, mennyire nem tudják a nők, hogy mire van szükségük! Nincsenek tisztában vele, hogy milyen színek állnak jól, és hogy milyen festékeket érdemes választaniuk a sminkeléshez. Azt is csak nagyon kevesen tudják, hogy egyáltalán hogyan kell nekiállni úgy elkészíteni a sminket, hogy az a nap végén is tartson. Nem ragozom, egy a lényeg: a nőknek meg kell mutatni, hogy mit és hogyan csináljanak, ha szép, precíz és tartós sminket szeretnének.

Mondjam vagy mutassam?

A Sminkelj! Workshop megszervezésénél a fő elvárásom az volt magammal szemben, hogy szerettem volna egy olyan egyedülálló program tervet összeállítani, ami segít abban, hogy a Workshop után már magabiztosan tartsd a kezedben az ecsetet. Nem, itt nem fogsz megtanulni profin sminkelni. Itt azt fogod megtanulni, hogyan állj neki otthon, és segítünk abban is, hogy neki merj állni otthon. Éppen ezért ez egy olyan workshop, ahol a segítőid profi sminkesek, de az ecset végig a Te kezedben van.

Belejössz, mint kiskutya az ugatásba

Tudtad, hogy ahhoz, hogy egy tevékenység a szokásoddá váljon, legalább 21 napig csinálnod kell minden nap?! Nem? Pedig így van: vedd elő a workshop után egy hónapig minden reggel szépen a sminkes szettedet, és sminkelj! Sminkelj a munkahelyedre, sminkelj a boltba, sminkelj a gyerek sétáltatásához. Egy kis idő után olyan szinten beleépül majd a hétköznapjaidba a sminkelés mozdulatsora, hogy természetes rutinná válik a fogmosáshoz hasonlóan. Egyébként meg házi feladatot is kapni fogsz a Workshopon. Csak gondoltam szólok...

Kikérdezem!

Na jó, nem kell ám ezt olyan véresen komolyan venni! De a Sminkelj! Magazin VIP Facebook csoportban továbbra is kérdezhetsz, ha bármiben elakadnál a Workhsop után. A profi sminkes oktatók, és jómagam is szívesen válaszolunk a csoportban feltett kérdésekre. Egyébként azt tudtad, hogy a Sminkelj! Magazin VIP Facebook  csoportban olyan Sminkmániások vannak, akik építő jelleggel szívesen segítenek és osztják meg tapasztalataikat egymással?! Példaértékű a Lányok hozzáállása és segítőkészsége: tényleg egy naaagy sminkmániás család vagyunk így együtt.

Workshop információk

-> országszerte; nagyvárosokban

-> délelőtti vagy délutáni időpont

-> AJÁNDÉK Sminkelj! kezdőcsomag minden résztvevőnek

-> profi sminkesek, segítőkész csapat, egyedülálló tematika

-> ecseteket, szivacsokat sem kell hoznod: adunk, és haza is viheted magaddal őket

-> a workshop ideje alatt catering: kávé, tea, üdítő, nassolnivalók - mindenről gondoskodunk

Bővebb információ:

2016. december 3-4.: Budapest

2017. január 7.: Veszprém

2017. január 14.: Kecskemét

2017. január 21.: Pécs

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek

Keresés