Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 
Menü

Hello, TAVASZ! - 2017-es sminktrendek

Hello, TAVASZ! - 2017-es sminktrendek

Végre valóban megérkezett a tavasz, csicseregnek a madarak és rügyeznek a fák.  A tavaszi megújulás részeként biztos vagyok abban, hogy Te is szívesebben válogatsz a sminkes kencék világában. Ebben a cikkben összegyűjtöttem az idei tavaszi szezon trendjeit, fogadjátok sok szeretettel.

Az idei tavasz alapszabálya, hogy nem tudsz túlzásokba esni a sminkedet illetően!

  1. Főszerepben a ragyogás és a csillogás!

Bátran használj fénylő szemhéjpúdert és élénk árnyalatú rúzst,- akár együtt is. Most nem nyúlhatsz mellé a fénylő ajkakkal sem.

Anna: "Én különösen szeretem a fényes, krémes szemhéjárnyalókat. Ezeknek a felvitelénél ügyelj arra, hogy mindig fixáld porral, így biztosan nem fut majd össze a szemhéj redőiben!"

  1. HELLO, bronz!

A vizes hatású bronzos smink hódító útjára indul a tavaszi szezonban. Szemhéjárnyaló, ajakrúzs, bronzosító: most igazán napcsókolta hatást tudsz elérni segítségükkel.

Anna: "Használd bátran a bronzos árnyalatokat, de azért ügyelj arra, hogy az összhatás a trendi mellett ízléses legyen."

  1. Letisztult szemöldök

Az idei évben indul hódító útjára az egyenes vonalú szemöldök, amit persze arcformához kell igazítani. A szemöldök színeket tekintve a karamell és eszpresszó színek kerülnek majd előtérbe.

Anna: "Végre búcsút inthetünk a bozontnak, ami igazán jó hír szerintem. A szemöldök sminkelése az, amiről azt gondolom: jöhet bármilyen trend, a természetes sosem megy ki a divatból!"

  1. Pirosító a szemeinken

Különleges és egyben érdekes hatást is kelt a szemhéjra felvitt arcpirosító. Ha nagyon világos a bőröd, még véletlenül se hódolj ennek a technikának, mert könnyen sápadt hatást válthatsz ki vele.

Anna: "Na ez az a technika, amit a kíváncsiság kedvéért biztosan ki fogok próbálni. Bár én nem nagyon hiszek abban, hogy az arcra való sminkes kozmetikumok ugyanúgy tudnak teljesíteni a szemen, de ki tudja…"

  1. Viszlát, matt ajkak!

Újra trendi lesz a szájfények használata. Különösen a barack, fukszia, málna színek számítanak trendinek.

Anna: "Ha imádod azt a matt rúzst, amit télen megvettél magadnak ne dobd ki! Szerezz be hozzá egy áttetsző szájfényt, amivel egy mozdulattal csillogóssá varázsolhatod!"

Azt gondolom, egyetértünk abban, hogy a trendek a mindent szabad, de semmi nem kötelező irányba tartanak. Szóval továbbra is szeretném hangsúlyozni, hogy olyan sminket készíts magadnak, amit magabiztosan tudsz viselni. Én továbbra is a szépítő sminkekre esküszöm,- persze néha nem árt egy kis változatosság. ;-)

Tartalomhoz tartozó címkék: Trendek

Keresés