Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 

HELLO, világ! :-)

HELLO, világ! :-)

Hoztam egy meglepit :-) Régi, dédelgetett álmokat valóra váltani csoda. Ez a meglepi az én egyik réges-régi vágyam volt. És képzeljétek el, már 2 éve beszéltem róla folyamatosan, hogy meg fogom valósítani, csak valahogy soha nem éreztem azt, hogy valóban képes vagyok rá. Még én sem hittem abban, hogy sikerülhet, pedig tudtam, hogy óriási nagy szükség van rá. Hiszen mindazt a rajongást, szeretetet és szakmaiságot fogja össze, amit képviselek nap mint nap a hivatásomban. Szeretettel mutatom be Nektek a legújabb kis csodámat :-)

Na nem akarok ám a bejegyzés végéig ködösíteni, és jó páran már úgyis tudjátok miről is van szó: 2017. október végén megjelenik az első könyvem.

A könyv, amiről éveken át álmodoztam, és folyamatosan tervezgettem hogy milyen is lesz majd élőben. A könyv, ami segíteni fog minden olyan NŐnek, aki szeretne eligazodni a sminkelés világában, hogy valóban a legtöbbet tudja kihozni magából. A könyv, amely megmutatja: a sminkelés nem mumus, a drogéria pedig nem labirintus, könnyedén és tudatosan el lehet igazodni ebben a világban is a megfelelő ismeretekkel.

Interaktív Sminkeskönyv

Ezt a nevet választottam életem első könyvének, mert ennél szebben nem is lehet leírni, miről szól.

Interaktív, mert az első betűtől az utolsóig aktívan foglalkoztatja Sminkmániás olvasóját.

Sminkeskönyv, mert csak a sminkelésről, az ehhez kapcsolódó kozmetikumokról és sminkeszközökről szól.

Ez a könyv nem csak egy könyv. Ez az a könyv, amit Neked is meg kell ismerned, ha szeretnél magabiztosan válogatni a drogériák kínálatában. Neked szól, ha szívesen sminkelnéd magad, de nem tudod mivel és hogyan állj neki. Neked szól, ha álltál már bizonytalanul és reményvesztetten az üzletben a polcok előtt, és bekerült csak azért akár 4-5 termék is a kosaradba, hogy amikor majd a sminkelés ideje eljön, legalább egyet használni tudjál majd belőle.

Ez az a könyv, ami alapjaiban változtatja meg az elképzeléseidet a sminkelésről, és azokról a nőkről, akik sminkelnek. Többé nem érzed majd, hogy a sminkelés mumus, és a drogériára sem tekintesz majd labirintusként. Egy olyan egyszerűen elsajátítható és könnyedén kivitelezhető módszertant ad a kezedbe, amelyet elsajátítva Te is bátrabban veszed majd a kezedbe a sminkes ecsetet.

A könyv felépítése

A legapróbb részletekre kiterjedő, logikus és könnyen feldolgozható,- ezekkel a szavakkal tudnám jellemezni. 3 részből áll a könyv, össze is gyűjtöttem, hogy melyik rész mit is tartalmaz.

Az első részben bemutatom azt a 15 kozmetikumot, amire egy szépítő, nappali smink elkészítéséhez szükséged van. Megismerheted továbbá azt a 9 sminkeszközt is, amely segítségedre lesz a smink elkészítésében.

A kozmetikumoknál minden részletre kiterjedően gyűjtöttem össze az alábbi kérdésekre a választ:

(1) Mi a termék funkciója?

(2) Hová kell feltenni? (itt rajz is segíteni fog)

(3) Mennyi kell belőle?

(4) ERRE FIGYELJ a használatánál:

(5) Milyen szempontok alapján válassz az üzletekben?

(6) Milyen kiszerelést érdemes választani?

 

Ahogy láthatod, minden olyan felmerülő kérdésre választ kapsz, ami segít eligazodni a választásnál, és a használattal, valamint esetleges hibalehetőségekkel kapcsolatban is részletes és pontos információt kapsz.

A második részben egy nagyon egyedi step by step fotósorozatot találsz. Nem csak lefotóztuk a szépítő smink elkészítésének egyes lépéseit, és az ehhez szükséges kozmetikumokat és eszközöket, de készítettünk hozzájuk egy részletes leírást is. Így könnyedén és egyszerűen készítheted el az instrukcióink alapján szépítő sminkedet.

Ehhez a részhez forgattunk egy szuper látványos videót is. Tudom ugyanis, hogy csak szöveges leírás és képi megjelenítés alapján elég nehéz megtanulni sminkelni. A videóban kitérünk minden fontos részletre, a technikáktól a hibalehetőségekig. 

A harmadik részben könnyen megvalósítható és pontos instrukciókat adok a tudatos vásárlástól kezdve az otthoni tárolásig. Én abban hiszek ugyanis, hogy nem kell a fél drogériát hazavinned azért, hogy egy szép és igényes sminket el tudjál készíteni. 

Ahogy láthatod, ebben a könyvben tényleg nagyon gyakorlatias, lényegre törő, mellébeszéléstől mentes, praktikus információkat kaphatsz. Biztos vagyok abban, hogy ha elsajátítod és megvalósítod az Interaktív Sminkeskönyvben leírtakat, sokkal magabiztosabban fogsz majd sminkes ecsetet, és válogatsz a drogériákban.

Az Interaktív Sminkeskönyv október végén jelenik meg. Előrendelés kedvezményes áron, ingyenes kiszállítással: www.onlinebeauty.hu/elorendeles

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek Napi Anna
Az oldal tetejére