Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 
Menü

Így csináld

2018. 02. 18. 12:04:15

Ahogy az előző cikk végén ígértem, ebben a részben arra vonatkozóan olvashatsz tanácsokat, hogy egy szépítő, nappali smink elkészítéséhez milyen kozmetikumokat érdemes használnod az arcodra. Azt is megtudhatod, hogy melyek azok a kozmetikumok, amelyeket érdemes magaddal vinned. 

2018. 02. 04. 11:46:04

Minden workshopomon elmondom, hogy a kozmetikumok minőségét NEM a márkanevük és NEM az áruk határozza meg. Mindig végigbeszéljük egyesével azt a 15 dekorkozmetikumot, amire szükség van egy szépítő, nappali smink elkészítéséhez. Nagyon örülök, amikor látom a megkönnyebbülést az arcokon, ahogy megtörténik a felismerés: egy szép smink elkészítéséhez nem kell a fél drogériát hazavinned. Ebben a cikksorozatban abban segítek Neked, milyen szempontok alapján válogass a dekorkozmetikumok kínálatában. 

2017. 06. 16. 21:13:42

A Sminkelj! Workshopokon is használtunk mattra száradó ajakrúzsokat, és többször szóba is került a helyes használatuk. Ebben a bejegyzésben azt gyűjtöttem össze, mire érdemes figyelned, ha ki szeretnéd próbálni a matt ajakrúzsokat.

2017. 06. 12. 14:22:11

Nagyon sokszor felmerül kérdésként a Sminkelj! Workshopokon, hogy az elkészített sminket milyen további fixálókkal lehet tartósítani?! Megmondom őszintén, egy hétköznapi smink esetében én teljesen feleslegesnek tartom az ilyen fixálók használatát. Ebben a cikkben összegyűjtöttem három tuti tippet, hogy a sminked fixálók nélkül is tartós maradjon.

2017. 05. 18. 09:59:34

Bár nagyon sokan az alapozást tartják a sminkelés első lépésének, van azonban egy előfeltétele a szép sminknek, ami nem más, mint a helyes bőrápolás. Hiszen hiába tudsz szépen sminkelni, ha az arcod például nincs legalább hetente egyszer leradírozva, hámlani fog az alapozó - a bőröddel együtt. És hát valljuk be, ez egyáltalán nem szép látvány. A sminkelés alapja tehát a megfelelő bőrápolás. Ebben a cikkben összegyűjtöttem Neked, hogy melyek azok a lépések, amelyek biztosítják Neked a tökéletes alapot a sminkedhez.

2017. 05. 11. 13:24:22

Biztosan Te is sokat álmodozol a hosszú és dús pillákról, de sajnos nem mindenkinek adatik meg ez természetes módon. Éppen ezért ebben a blogbejegyzésben adok most pár tippet, hogy hogyan varázsolhatsz magadnak műszempilla hatású pillákat, műszempilla nélkül.

2017. 04. 04. 12:27:15

Az arcpirosító az a kozmetikum, ami teljesen megosztja a nőket. Sokan használják önmagában is, alapozó nélkül, míg mások olyannyira nem tudnak megbarátkozni vele, hogy nem is tartanak a sminkes táskájukban belőle. Ebben a cikkben összegyűjtöttem, miért is érdemes szerintem arcpirosítót használni, és mi az oka annak, hogy én például soha nem mondanék le róla.

2017. 04. 03. 18:54:30

Szerintem minden talpig nő egyetért velem abban, hogy egy jól kiválasztott rúzs képes megnövelni az önbizalmunkat, és megszépíteni a napot. Ebben a cikkben összegyűjtöttem, hogy milyen szempontok alapján tudod kiválasztani a Számodra leginkább megfelelő színű ajakrúzst.

2016. 11. 06. 17:00:00
Tipikus reggeli kép: van 800 cuki kis tárolód és neszeszered, és pont azt nem találod amelyikben tárolod a hajolajat, és vajon hová tetted a púderecsetet, tegnap még itt volt, amúgy meg máris elkéstél de a sminked nélkül egy lépést se!
2016. 11. 05. 17:00:00
A hajad, olyan mint a bőröd: minden évszakban törődést igényel, nyáron inkább védened kell (például az UV sugárzástól) addig ősszel, és télen a táplálás, a feltöltés, és a regenerálása a fontos, hiszen most az esőnek, a szélnek, vagy éppen az alacsony(abb) hőmérsékletnek kitett. Mutatunk tippeket, hogyan legyen ősszel is csodálatos a hajad.

Keresés