Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 
Menü

Ilyen az élet VIDÉKEN...

Ilyen az élet VIDÉKEN... Tegnap az egész napot Budapesten töltöttem. A Sminkelj! Workshoppal valamint a Sminkelj! Magazinnal kapcsolatban voltak hosszabb-rövidebb megbeszéléseim. Be kell hogy valljam, több alkalommal is sikerült meglepődnöm, és a nap végére életem nagy döntéseit hoztam meg hazafelé az úton. Hogy ennek a döntésnek mi köze van a tehenekhez,- nos, olvasd tovább a bejegyzést és ezt is megtudhatod!

Az elmúlt egy évben rengeteg minden történt velem. 2016 a változás éve volt. Már év elején váltottam a munkával kapcsolatban, megvalósítottam sok-sok vágyamat, új célokat tűztem ki magam elé. Apró lépésekkel építgettem a vállalkozásomat, és teljes bizonyossággal állíthatom: megérte. :-)

De most nem év értékelést szeretnék tartani, arra ott lesz december utolsó hete... :-D

Az elmúlt időszak után azt gondoltam, a logikus következő lépés az lesz, hogy Budapestre költözök 2017 elején. Nyilván ez lenne a legésszerűbb lépés, hiszen szinte az összes cég, akivel együtt dolgozok, a fővárosban és a környékén van, és jelenleg heti 2-3 alkalommal ingázok Budapest és Szombathely között. Tegnap aztán történt valami, ami alapjaiban változtatta meg a dolgokat.

Már többször belefutottam az utóbbi időszakban, mégis a mai napig totálisan kiakadok azon, amikor -tudjátok- olyan hangsúllyal mondják: "ott, vidéken".
Én sem most álltam ki a tehén mögül fejés után, csak azért, mert Szombathelyen élek és nem Budapesten (De még ha úgy is lenne, abban sincs semmi).
Úgyhogy tegnap hazafelé megfogalmazódott a gondolat abban a kis vidéki agyamban:
2017-ben elmegyünk MINDEN vidéki régiós központba és/vagy megyeszékhelyre Sminkelj! Workshopot tartani! Mert igen, sajnos nagyon Budapest-központú ez az ország, és igen, sajnos sok vidékinek nincs lehetősége/nem éri meg hogy Budapestre utazzon egy ilyen program miatt. De ez nyilván nem jelenti azt, hogy nem is szeretnének jönni.

Úgyhogy, figyeljétek az oldalainkat, hamarosan közzéteszem az időpontokat!

Januárban biztos, hogy lesz Veszprém, Zalaegerszeg (vagy Nagykanizsa) és Pécs.

És igen, ez egyúttal magával hozta a döntést is: nem költözök Budapestre. Maradok a vidéki kis fruska, onnan Szombathelyről. Ami viszont megmarad: maradok Anna, maradok céltudatos, kitartó és továbbra is szívvel-lélekkel építem a vállalkozásomat...

Tartalomhoz tartozó címkék: Napi Anna

Keresés