Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 
Menü

Ismerd meg a Nablát!

Ismerd meg a Nablát!

Imádok mindent, ami olasz. Éppen ezért talán nem is meglepő, hogy amikor elkezdtem körülnézni a külföldi kozmetikai márkák között, nagyon hamar az olasz kínálatnál kötöttem ki, és ráleltem a Nabla Cosmetics kincseire. Azonnal beleszerettem a letisztult, mégis csajos és igényes termékekbe. Engem már az első használat alkalmával meggyőzött, azóta is csak ezeket használom és teljesen elégedett vagyok velük. Ismerd meg most Te is közelebbről a márkát, amely rabul ejtette a szívemet!

A Nabla Cosmetics cégfilozófiája

Tisztaság, becsületesség, szabadság. Ez a küldetés hozta világra a céget. A NABLA egy olasz, indie stílust hordozó márka, melynek célja, hogy vevői számára tisztességesen, a hagyományos piaci konvenciókon túlmutatva, csúcsminőségű sminktermékeket nyújtson, amelyek használata biztonságos és nagyon hatékony. Kutatási tevékenységük alapját a kiemelkedő teljesítmény jelenti, a legkiválóbb, elsősorban természetes összetevők használatával összhangban.

Termékeik összetétele kivétel nélkül rendkívül innovatív és részletgazdag, melynek köszönhetően termékeik szépek, tartósak, praktikusak és biztosan nem elcsépeltek. Úgy tartják, hogy a smink az egyéniséget kell, hogy hangsúlyozza, egy eszköz minden ember számára, hogy megtalálja saját stílusát, és színesítse lelkét. Minden make-up mögött, jó mélyen, egy tükör rejtőzik.

Árpolitika

Az Nabla kozmetikumok nagy értéket képviselnek. Az általuk kínált és bevezetésre kerülő termékek kiváló minőségű összetevőkből állnak, melyek kiválasztását alapos kutatómunka előzi meg, mely során csak a legkiválóbb színvonalú alapanyagok kerülnek kiválasztásra. Folyamatosan törekednek arra, hogy a termékek minőségével arányosan a lehető legalacsonyabb áron kínálhassák azokat.

Mindez azért sikerül, mert a NABLA a „szenvedélyük” és nem csupán a magas profit elérése a cél.

ÁLLATKÍSÉRLET-MENTES ÉS VEGÁN

A NABLA állatkísérlet-mentes tanúsítvánnyal rendelkező márka. Ez számukra alapvető fontosságú kérdés, hiszen az állatok iránt érzett szeretetük és tiszteletük megkérdőjelezhetetlen.

A Peta tanúsítvány egyértelmű üzenet arról, hogy mélységesen hisznek abban, hogy a kozmetikai termékek gyártásában ez a szempont kulcsfontosságú, és vallják, hogy az alábbi tényezők a termékeket használóknak, az állatoknak és nekik is egyformán fontosak:

• nem tesztelik sem késztermékeinket sem termékeik összetevőit állatokon.

• nem végeznek ilyen teszteket mások megbízásából sem.

• nem értékesítik termékekeiket olyan országokban, ahol a piaci megjelenés előfeltételeként kötelezővé teszik a termékek állatokon történő előzetes tesztelését.

Az állatvédelem érdeklődésük középpontjában áll, ezért termékeikben semmilyen olyan állati eredetű összetevőt, vagy színezéket, mint pl. karmazsin nem használnak. Ebből egyértelműen következik, hogy növényi eredetű (vegán) termékeket gyártanak. Az egyetlen NABLA termék, amely nem növényi eredetű, azok a méhviaszt tartalmazó készítményeink. Minden esetben, vevőik a termékleírásból tájékozódhatnak arról, hogy az adott termék vegán-e vagy sem.

Minőségellenőrzés

A minőségellenőrzés befektetés. Az online termékek vásárlása éppen olyan biztonságos kell, hogy legyen, mintha boltban vásárolnánk kozmetikumokat. Munkájuk minden egyes fázisa folyamatos minőségellenőrzés alatt zajlik, az alapanyagok kiválasztásától a szállítmány becsomagolásáig. Minden egyes lépést gondos odafigyelés kísér, hogy valamennyi termékük esetében garantálni tudják a készítmény összetételét és minőségét.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Trendek

Keresés