Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 
Menü

Ismerj meg!

Szeretettel köszöntelek az onlinebeauty.hu-n!

Lábos Annának hívnak, és immár több, mint 12 éve a szépségápolás területén tevékenykedem. Fő szakterületem a sminkelés, sminkes kozmetikumok és sminkeszközök.

A Sminkelj! koncepció keretein belül abban szeretnék segíteni Neked, hogy minél egyszerűbben el tudj igazodni a sminkes kozmetikumok világában. Tudom, hogy amikor bemész egy drogériába, vagy böngészel a neten a webshopok végeláthatatlan kínálatában, Benned is felmerül a kérdés: ekkora túlkínálatban milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani azokat a kozmetikumokat, amelyeknek a segítségével könnyedén el tudsz készíteni egy szép sminket? Egyáltalán melyek azok a kozmetikumok, amelyekre feltétlenül szükséged van, és mi az, ami teljesen felesleges? Milyen szivacsokra vagy ecsetekre van szükséged,- vagy elég csak az ujjaiddal felvinni a kozmetikumokat?

Megannyi kérdés, amivel kapcsolatban biztos vagyok abban, hogy nem igazán találsz egyértelmű válaszokat. Éppen ezért az országszerte megrendezésre kerülő Sminkelj! Workshopokon és első könyvemben, az Interaktív Sminkeskönyvben is igyekszem minél inkább olyan márkafüggetlen és reklámmentes ajánlásokat adni, amelyek valóban értékes tudást adjak át Neked. Fontosnak tartom ugyanis, hogy Te is megismerd azokat a fő szempontokat, amelyek alapján magabiztosan tudsz válogatni a kozmetikumok között, legyen szó bármelyik márka termékeiről.

Örülök, hogy itt vagy velem! Remélem hogy sok hasznos tudással gazdagodsz itt az onlinebeauty.hu-n :-)

Anna


Ha most tévedtél ide az oldalamra, és szeretnél többet megtudni a sminkelésről, regisztrálj most INGYENES online smink tanfolyamomra, ahol 10 leckében mutatom meg a sminkelés fő lépéseit >>>

Keresés