Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 
Menü

Ismerj meg!

Szeretettel köszöntelek az Online Beauty világában!

Lábos Annának hívnak, és immár több, mint 10 éve a szépségápolás területén tevékenykedem. Fő szakterületem a sminkelés, sminkes kozmetikumok és sminkeszközök.

A Sminkelj! koncepció keretein belül abban szeretnék segíteni Neked, hogy minél egyszerűbben el tudj igazodni a sminkes kozmetikumok világában. Tudom, hogy amikor bemész egy drogériába, vagy böngészel a neten a webshopok végeláthatatlan kínálatában, Benned is felmerül a kérdés: ekkora túlkínálatban milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani azokat a kozmetikumokat, amelyeknek a segítségével könnyedén el tudsz készíteni egy szép sminket? Egyáltalán melyek azok a kozmetikumok, amelyekre feltétlenül szükséged van, és mi az, ami teljesen felesleges? Milyen szivacsokra vagy ecsetekre van szükséged,- vagy elég csak az ujjaiddal felvinni a kozmetikumokat?

Megannyi kérdés, amivel kapcsolatban biztos vagyok abban, hogy nem igazán találsz egyértelmű válaszokat. Éppen ezért a Sminkelj! Workshopokon és a Sminkelj! Magazin hasábjain is igyekszem minél inkább olyan független és reklámmentes ajánlásokat adni, amelyek valóban értékes tudást adjak át Neked. Fontosnak tartom ugyanis, hogy Te is megismerd azokat a fő szempontokat, amelyek alapján magabiztosan tudsz válogatni a kozmetikumok között, legyen szó bármelyik márka termékeiről.

Örülök, hogy itt vagy velem! Remélem hogy sok hasznos tudással gazdagodsz itt az Online Beauty-nál. :-)

Legyen szépséges napod,-

~Anna


Ha most tévedtél ide az oldalamra, és szeretnél többet megtudni a sminkelésről, regisztrálj most INGYENES online smink tanfolyamomra, ahol 10 leckében mutatom meg a sminkelés fő lépéseit >>>

Keresés