Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 

Ismerj meg!

Szeretettel köszöntelek az onlinebeauty.hu-n! 

 

Lábos Anna vagyok,

sminkes és kozmetikus, az onlinebeauty.hu megálmodója. 

A szépítő sminkekben és a holisztikus szemléletű bőrápolási megoldásokban hiszek. 

 

Munkásságommal abban tudok segíteni Neked, hogy érthetően, szűrve, ugyanakkor gyakorlatiasan és márkafüggetlenül adjam át tudásom legjavát az otthoni sminkeléssel és bőrápolással, valamint az ehhez szükséges kozmetikumokkal, eszközökkel és technikákkal kapcsolatban. 

 

Szakmabeliként én is látom hogy manapság olyan széleskörű a szépségápolás területén a túlkínálat, hogy megfelelő alapismeretek nélkül szinte már lehetetlennek tűnik eligazodni a témában. 

Még lehetetlenebb vállalkozásnak tűnik valóban hiteles információhoz jutni; hiszen szó szerint ömlik a rengeteg a beauty-videó az internetről, és sok esetben egymásnak teljes mértékben ellentmondó információkhoz juthatsz, ha  tájékozódni szeretnél. Mivel még szakmai szemmel is nehézkes tisztán látni, megértem és átérzem, ha Te is elveszel néha a rengeteg információ és félinformáció között. 

Pedig egy jól felépített otthoni szépségrutin kialakítása, amelynek ugyanúgy meghatározó része a bőrápolás mint a sminkelés, a mai világban már szinte elengedhetetlen ha mindenféle tekintetben a legtöbbet szeretnéd kihozni magadból. 

Ha szívesen fejlesztenéd a tudásod az otthoni szépségápolással kapcsolatban, és olyan szakembertől tanulnál, aki komplex szemléletmóddal és több éves szakmai, valamint oktatói tapasztalattal rendelkezik, jó helyen jársz! 


Ismerj meg! 

Pályafutásom kezdete óta a szépségápolás világában dolgozom, többféle területen kipróbáltam magam az elmúlt évek során. Munkámnak és érdeklődésemnek köszönhetően széleskörű ismereteket gyűjtöttem a termékek kapcsán, és  közben szakmailag is folyamatosan képeztem magam. Először sminkes, majd kozmetikus, utána pedig tréner végzettséget szereztem. A termékekkel kapcsolatos tapasztalataimat először online kezdtem el megosztani, majd követőtáborom folyamatos bővülésének köszönhetően elindítottam sminkoktatásaimat országszerte. A Sminkelj! Workshopokon az elmúlt években már több száz kurzuson, több ezer Hölgynek segítettem szépítő Csapatommal, hogy a legtöbbet tudják kihozni magukból, a sminkelés segítségével. 

Az évek során két könyvet is írtam beauty-témában: az Interaktív Sminkeskönyv első kiadása 2017-ben, A smink alatt - bőrápolás a mindennapokban című könyvem pedig 2019-ben jelent meg. Jelenleg gőzerővel dolgozom a harmadik könyvemen, amely egyúttal egy új irányzatot is hoz majd az onlinebeauty.hu életébe. 

Eddigi tapasztalataim összessége adja meg szakmaiságom stabil alapját. Élő és online oktatásaim, valamint eddig megjelent könyveim is egytől egyig MÁRKAFÜGGETLENEK.

A tudás átadására törekszem,

és abban segítek, hogy a saját igényeidnek megfelelő kozmetikumok kerüljenek

a fürdőszobád polcaira és a neszeszeredbe egyaránt. 


Alapelveim 

1./ EGYSZERŰSÉG

A szakma alapjainak lefordítását, könnyű érthetőségét és feldolgozhatóságát elsődleges feladatomnak tartom. Az otthoni szépségápolás is lehet hatékony és produkálhat látványos eredményeket; a megfelelő alapok ismeretével. 

2./ GYAKORLATIASSÁG

Otthoni szépségpraktikáim nem csak az elméletben működnek! Mindent, amit megmutatok, oktatok, átadok, a mindennapjaim részeként én is kipróbálok és használok; legyen szó technikákról vagy termékekről. Fontosnak tartom hogy csak és kizárólag olyan eszközökhöz és kozmetikumokhoz nyúljak, amelyek garantáltan működnek a gyakorlatban is. 

3./ TUDATOSSÁG 

Minden esetben arra törekszem, hogy a tudatosságra buzdítsalak! A Te igényeidnek megfelelő kozmetikumokat Te fogod saját magadnak megtalálni, én csak a lehetséges utakat tudom pro és kontra érveimmel megmutatni. Választanod és nem utolsósorban a mindennapokban használni a terméket legvégül Neked kell. Szóval ha kész megoldásokat szeretnél, konkrét és azonnal működő termékajánlással, nem én vagyok az embered! ;) 

4./ MÁRKAFÜGGETLENSÉG

Oktatásaim, könyveim és online kurzusaim is teljes egészében termék- és márkafüggetlenek. Nálam valódi, használható tudást kapsz, nem pedig bújtatott reklámot! 


Biztos vagyok abban, hogy Neked is tudok segíteni, ha 

 • sok esetben vittél haza olyan terméket a drogériából, amelyet aztán nem használtál el a későbbiekben,

 • álltál már bizonytalanul a drogériában a polcok előtt, és hezitáltál, hogy melyik terméket tedd bele a kosaradba,

 • a megvásárolt kozmetikumok mindennapos, folyamatos használat mellett sem hozták azt az eredményt, amit vártál volna tőlük,

 • a megvásárolt kozmetikumokat végül el sem kezdted használni,

 • sokat költesz szépségápolási termékekre, figyeled az aktuális trendeket is, de nehezen találsz olyanokat, amelyek valóban jók is Számodra.


Szakmai alapok

Tudásomat folyamatosan bővítem annak érdekében, hogy minél szélesebb látókörrel rendelkezzek szakmai szempontból. Alapvetően kozmetikus és sminkes vagyok, de az elmúlt években számos komplex képzést és kiegészítő továbbképzést is elvégeztem, amelyek napi szinten támogatják a munkámat. 

Alapképzéseim: 

 • Sminkes (2014)

 • Kozmetikus (2021)

 • Tréner (2022) 

 

Továbbképzéseim (a teljesség igénye nélkül): 

 • Termékfüggetlen Hatóanyag Szeminárium - 2014.05.05. 

 • Alapsmink tanfolyam kozmetikusoknak - 2014.05.23. 

 • Nyirokmasszázs - cellulit kezelés 2014.06.13. 

 • Kontúrozás továbbképzés sminkeseknek 2021.01.16. 

 • Sminkes továbbképzés - 2021.02.25. 

 • Sminkelésre fókuszált egyéni képzés színtanácsadónál (2021.05-06.)

 • Holisztikus Bőrápolás kurzus (2021-2022)

 • Japán Arcmasszázs - 2021.09.19. 

 • GUA SHA Intenzív Mellkas-, nyak-, arc nyirokmasszázs - 2021.12.19.

 • Színelmélet és színtípus képzés sminkeseknek 2022. 02. 25.

 • Aromaterápia alapkurzus 2022.04.28-29. 

 • Arcdiagnosztika és reflexzónás arcmasszázs 2022.05.29. 

 • A női egészség (aromaterápia) 2022.05.19-20. 

Természetesen a fent részletezett oktatások is sokat adtak, de a legjobb “iskola” számomra az évek során megszerzett tapasztalat volt. 


Így tudod fejleszteni magad a segítségemmel… 

 • könyveim stabil alaptudást adnak a sminkelés és bőrápolás témájában,

 • alap- és haladó szintű élő oktatásaim országszerte elérhetőek,

 • webáruházamban kipróbált, általam hosszasan tesztelt termékek között válogathatsz,

 • Szombathelyen a myFace Oktatóstúdióban személyesen is találkozhatsz és fejlődhetsz velem. 

Az alábbiakban részletesebben is olvashatsz a fent felsoroltakról! 


Sminkelj! Workshop 

A Sminkelj! Workshopokon Te is MÁRKAFÜGGETLENÜL, lépésről lépésre tanulhatod meg a szépítő, nappali smink elkészítésének csínját-bínját. Szépítő Csapatunk kiváló szakemberei országszerte tartanak kurzusokat. 

Sminkelj! Workshop I helyszínek & időpontok: www.onlinebeauty.hu/ws


Könyveim

Könyveim stabil alapokat adnak a két fő beauty-vonalon, ami a bőrápolás és a sminkelés. 

Interaktív Sminkeskönyv: www.onlinebeauty.hu/konyv

A smink alatt - bőrápolás a mindennapokban: www.onlinebeauty.hu/asminkalatt


onlinebeauty.hu 

Webáruházamban olyan termékeket forgalmazok, amelyek átmentek nálam egy többlépcsős szűrőn. Mindegyik termék közös abban, hogy szakmai szempontból kiváló minőséget képvisel. 

www.onlinebeauty.hu 


Cégeknek

Szervezésben és lebonyolításban jártas Csapatommal szívesen vállaljuk kisebb Cégeknek (max. 20 főig) csapatépítő tréningek szervezését és/vagy megtartását. 

Bővebb információt konkrét megkeresésekre e-mailben tudunk adni: ugyfelszolgalat@onlinebeauty.hu


Örülök, hogy itt vagy velem! :)  

Anna

Az oldal tetejére