Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 

Interaktív Sminkeskönyv

Megjelent a leggyakorlatiasabb könyv, ami a hétköznapi nőknek segít eligazodni a sminkelés rejtelmeiben.


Ismerd meg közelebbről az Interaktív Sminkeskönyvet!

Neked ajánlom ezt a könyvet, ha

• szívesen megtanulnád, hogyan tudod kihozni magadból a legtöbbet a sminkelés segítségével,

• tisztán és világosan át szeretnéd látni a sminkelés teljes folyamatát,

• szeretnél végre magabiztosan válogatni a drogériákban.

 

Az Interaktív Sminkeskönyv végigvezet a sminkelés teljes folyamatán 

a drogériában történő vásárlástól egészen a smink eltávolításáig.


Ismerj meg!

Az Interaktív Sminkeskönyv írójaként én vagyok a garancia arra, hogy valóban azonnal használható és gyakorlatias tudást találsz a könyv lapjain.

Lábos Annának hívnak, kozmetikus és sminkes vagyok, és immár több, mint 15 éve mozgok a szépségápolás világában. Fő szakterületem a sminkelés, dekorkozmetikumok és sminkeszközök. Sminkesként abban hiszek, hogy nem kell egy fél drogériát hazavinned ahhoz, hogy igényes és tartós sminket készíts magadnak. A könyvben és élőben, a kurzusaimon is arra fektetem a hangsúlyt, hogy könnyen használható, gyakorlatias és ami a legfontosabb: márkafüggetlen tudást adjak át. Az Interaktív Sminkeskönyv egy olyan hiánypótló kiadvány, amelynek segítségével Te is könnyen el tudod kezdeni az ismerkedést a szépítő sminkek világával. 


A könyv összesen 184 oldalas,

és 3 fő részből áll:

 

1. rész: Bemutatkoznak a dekorkozmetikumok és a sminkeszközök

Ebben a részben megismerheted azt a 15 dekorkozmetikumot, amelyekre szükséged van egy tartós és szép smink elkészítéséhez. Minden egyes terméknél 6 kérdést válaszolok meg, így téve használhatóvá és teljes mértékben átláthatóvá az összegyűjtött tudást: 

1./ Mi a termék funkciója? - nagyon fontos már a használat előtt tisztázni, hogy miért is használjuk az egyes termékeket, hiszen így tudjuk kiválasztani belőlük a leginkább megfelelőt. 

2./ Hová kell feltenni? - nem mindegy, hogy a kozmetikumok mikor kerülnek a bőrre a sminkelés folyamatában, ahogy az sem, hogy pontosan hová. 

3./ Mennyi kell belőle? - alapszabály a sminkelésben, hogy a kevesebb több. Itt konkrétan tisztázzuk, hogy melyik termékből milyen mennyiséget érdemes felvinni a használat során. 

4./ Mire figyelj a használatánál? - ezek azok az aprónak tűnő, de fontos kis tippek, amelyek segítségével tartós és igényes lesz a sminked. 

5./ Milyen szempontok alapján válassz az üzletekben? - márkafüggetlen, kizárólag a kozmetikumok funkciójára vonatkozó tesztelési tippjeimet gyűjtöttem itt össze. 

6./ Milyen kiszerelést érdemes választani? - praktikussági és higiéniai szempontokat is figyelembe véve találod meg itt az általam legjobbnak ítélt ajánlásokat.  

Bemutatkozik továbbá a 9 legfontosabb sminkeszköz is, fotókkal, részletes leírásokkal. 

 

2. rész: Step by step - így készítsd el nappali, szépítő sminkedet!

Ebben a részben látványos step by step fotókkal mutatom be a szépítő, nappali smink elkészítésének lépéseit és azok helyes sorrendjét. Egy, a lépéseket szemléltető videó is tartozik ehhez a részhez, hiszen nagyon fontos, hogy az ecsetek fogását is lásd, illetve a megfelelő mozdulatokat is könnyedén el tudd sajátítani. Minden egyes step by step fotót mi magunk készítettünk, és egyik sem lett retusálva! Így a saját szemeddel győződhetsz meg arról, milyen lesz a végeredmény az adott lépés elvégzése után.

Minden egyes lépés megvalósításánál be vannak fotózva a használt termékek, és ezen felül lépésenként egy listát is találsz róluk. Részletesen, lépésről lépésre le van írva a sminkelés technikája is, megkönnyítve a videón látottak elsajátítását. 

3. rész: A drogériás vásárlástól az otthoni tárolásig

Ebben a részben először a színtípusokkal ismerkedhetsz meg, és a gyakorlatias leírásnak köszönhetően könnyedén be tudod azonosítani, hogy Te melyikbe tartozol. Minden színtípushoz állítottam össze színpalettákat, hogy könnyebben válogass színek tekintetében a drogériákban is. 

Ezen felül a kozmetikumok helyes tárolásáról is olvashatsz: összegyűjtöttem néhány praktikus tippet annak érdekében, hogy minél tovább tudjad használni kedvenc kincseidet. A drogériában történő vásárlásokról is részletesen írok, de teszter-etikettet és az online vásárláshoz kapcsolódó tippjeimet is itt találod meg.


#BÓNUSZ•1

Ahogy már olvashattad a második résznél, a könyv mellé készült egy szuper videó* is.

Ebben a videóban végig követheted lépésről lépésre azokat az apró mozdulatokat és trükköket, amelyek segítenek Neked abban,

hogy precízen, szépen és magabiztosan készítsd el sminkjeidet.

*A könyvhöz tartozó videó KIZÁRÓLAG zárt Facebook csoportunkban érhető el.

 

#BÓNUSZ•2

A könyv megvásárlásával Te is beléphetsz exkluzív, zárt Facebook csoportunkba,

amely Interaktív Sminkeskönyv VIP csoport néven fut a Facebookon.

Ebben a csoportban bátran kérdezhetsz, ha bármiben elakadnál a könyvvel kapcsolatban, és szívesen segítek Neked a kozmetikumok vásárlása kapcsán is.

 

#BÓNUSZ•3

Most a KÉSZLET EREJÉIG ajándék szemhéjpúder palettát csomagolunk a könyv mellé. 


Az Interaktív Sminkeskönyv ára 

5.940 Ft

A kiszállítás GLS futárszolgálattal történik. A kiszállítás díja a lap alján a rendelési űrlapon található.


Miért éri meg az árát az Interaktív Sminkeskönyv?

• Minőségi, időtálló a kivitelezése; a borító füles, valamint szép fényes, és fóliázott. Ezen felül az összes belív fényes, vastag papírra van nyomtatva: így évek múltán sem egy lapjaira esett salátát forgatsz majd, hanem egy időtálló könyvet!

• Ha betartod a könyvben leírtakat, és annak megfelelően kezdesz el vásárolni ami le van írva benne, nagyon rövid idő alatt megspórolhatod a drogériás vásárlásaidból a könyv árát!

• A könyv időt és energiát spórol meg Neked; nem kell kísérletezned a technikákkal, kozmetikumokkal és eszközökkel sem. Kész, azonnal használható megoldásokat kapsz a kezedbe!

• A könyvhöz tartozik egy videó és egy zárt csoport is: ha bármiben elakadsz a tanulás során, tudsz tőlem kérdezni!

• A könyv lapjain MÁRKAFÜGGETLEN tudást találsz!


Megrendelem az Interaktív Sminkeskönyvet!Mi fog történni, miután kitöltötted az űrlapot?

Ha az előre utalásos fizetési módot választottad: 

-> az űrlap kitöltéséről azonnal kapsz egy automata rendszerüzenetet. 

->  24 órán belül küldünk egy díjbekérőt, amelyet 3 napon belül tudsz kiegyenlíteni (bankkártya, banki befizetés - OTP Bank vagy banki átutalás).

-> miután kiegyenlítetted a díjbekérőt, már be is tudsz lépni az exkluzív, zárt VIP csoportba, ahol egyszerre elérheted a videót. Megtalálod a csoportban a letölthető dokumentumokat is. 

-> a befizetés megérkezése után, 1 munkanapon belül átadjuk a GLS futárának az Interaktív Sminkeskönyvet. 

Ha az utánvétes fizetési módot választottad: 

FONTOS INFORMÁCIÓ: utánvétes fizetési mód választása esetén NEM tudomk dedikálni a könyve(ke)t. Köszönöm a megértésed. 

-> az űrlap kitöltéséről azonnal kapsz egy automata rendszerüzenetet. 

-> 1 munkanapon belül átadjuk a GLS futárának a megrendelt könyve(ke)t, amit készpénzzel tudsz kifizetni amikor kézhez veszed a csomagot. 

-> a csomag átvétele után tudsz belépni az exkluzív, zárt VIP csoportba, ahol elérheted a videót és a letölthető dokumentumokat. 

Az oldal tetejére