Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 
Menü

MEGÉRKEZETT!!! Sminkmániások Jézuskája :-D

MEGÉRKEZETT!!! Sminkmániások Jézuskája :-D Imádok meglepetést szerezni, éppen ezért nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy hogyan és mivel tudnálak úgy igazából ámulatba ejteni Benneteket a közelgő Ünnepek alkalmából. Végül arra jutottam, hogy a Sminkelj! koncepcióra oly jellemző módon, egy klasszikus dolgot újragondolva, "Annás" stílusúra alakítva szeretnék Nektek örömet okozni idén. Fogadjátok hát szeretettel a Sminkelj! Meglepetésdobozt, Sminkmániások!

A közelgő időszak az ajándékozásról és a kölcsönös örömszerzésről szól majd. Éppen ezért olyan meglepit szerettem volna kitalálni Nektek, ami nem csak hogy nem szokványos, de adhatjátok ajándékba, és megrendelhetitek magatoknak is. Vagy, megrendelitek magatoknak, és ha nem tetszik ami benne van tovább ajándékozzátok. Esetleg megrendelitek ajándékba, és ha a szívetekhez nő, egyszerűen nem adjátok oda,- megtartjátok magatoknak. Na, megint túlkombinálom, nem igaz?! ;-) De van erre egy jó tippem: rendelj egyszerre kettőt! Nem fogod megbánni!

A Sminkelj! Meglepetésdoboz sztorija

Életemben talán egyszer vásároltam ilyen meglepetésdobozt. Csudi jó ötletnek tartottam, mert olyan izgi miközben bontogatja az ember és sorban bukkannak elő a kis kincsek. Lehet örömködni, és próbálgatni meg csajoskodni ezerrel. Na, ez az állapot addig tartott amíg kibontottam a dobozt, és szembesültem vele, hogy teszter termékekért adtam ki egy csomó pénzt... Olyan teszterekért, amiket ingyen osztogatnak a drogériákban. Jó, jó, szép a doboz, cuki lesz majd valaminek, de ennyi. Ezután én soha többet nem vásároltam ilyen dobozt, mert egyszerűen  nem éreztem úgy, hogy nekem ez megéri...

Aztán idén ősszel, amikor elkezdtem összerakni a karácsonyi promóciókat, ismét előjött az ötlet! Legyen egy ilyen dobozunk. De a miénk legyen különleges. Legyen más. Pont ezért lesz "máshogy" csomagolva. Pont ezért lesz "máshogy" összeállítva. És pont ezért lesz ez is olyan "Annás". Aki követi a Sminkelj! Magazin oldalát, már tudhatja: a Sminkelj! Meglepetésdoboz kiváló összetételére a garancia én vagyok :-)

Miben lesz ez más?

Nos, az első és legfontosabb különbség: a mi meglepetés dobozunkban csak teljes kiszerelésű termékek lesznek. A doboz egy meghatározott időszakban lesz rendelhető (2016.11.15-2016.12.05-ig) és az árában benne van a kiszállítás költsége is. LIMITÁLT darabszám áll majd rendelkezésre, de folyamatosan tudósítunk majd Benneteket, hogy hány %-a rendelhető még a dobozoknak. Fontos még, hogy utánvéttel nem lesz rendelhető.

Kinek ajánlom?

Minden Sminkmániásnak tiszta szívből ajánlom, és azoknak is, akik Sminkmániásokat szeretnének meglepni. :-)

A Sminkelj! Meglepetésdobozban összesen 6 teljes kiszerelésű termék lesz, de ezen felül a "nagy dobozban" amit kiküldünk, találtok még egy extra meglepit is. Többet nem mondhatok. És nem is szeretnék, mert ez csak elrontaná az örömödet....

Már rendelnéd is, igaz? Nem is mondom tovább, KATT >>>

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek

Keresés