Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 

Megújul az onlinebeauty.hu!

Megújul az onlinebeauty.hu!

Ahogy évről-évre haladunk előre az úton, sokféle szempontból fejlődik mind a személyiségünk, mind pedig a szakmaiságunk. Az elmúlt időszakban már éreztem, hogy az onlinebeauty.hu-t mindenféle szempontból meg kell újítani, hogy azt képviselje amiben én is hiszek. 

Mi várható a közeljövőben? Olvasd el a bejegyzést, és ha van kedved, a végén segíts nekem egy kicsit! 

Azt előre szeretném leszögezni, hogy sok minden marad a régi :) 

Például én (Anna) maradok,- ahogy maradnak továbbra is a jó minőségű termékek, a kiváló ár-érték arány, és a márka független oktatások is. Továbbra is csak válogatott termékeket találsz meg nálam, tehát nem fogok teljes márkákat teljes szortimenttel forgalmazni. Ennek oka az, hogy az a tapasztalatom, hogy minden gyártó másban jó, másban tud nagyot alkotni. 

Viszont szívesebben osztom majd meg a személyes kedvenceimet, és ennek több platformja is lesz: aktivizálom magam a tavasz folyamán Instagramon (www.instagram.com/labosanna.onlinebeauty) és Facebookon is.

A hírleveleimet is újragondoltam, várhatóan heti egy tartalmas üzenetet fogok áprilistól küldeni azoknak, akiket érdekel a mondanivalóm, valamint újra elindítom zárt Facebook csoportomat is, ahol rendszeresen jelentkezni fogok élő videókkal. Ezt korábban nagyon szerettétek, és én is, úgyhogy havi szinten 1-2 videó várható majd ilyen formában. 

Az onlinebeauty.hu kínálata kicsit ki fog bővülni, de a régi megszokott kedvencek is feltöltésre kerülnek. Márciusban érkezik egy naaagy adag áru a Jessuptól, áprilisban a NaturaEqua készleteink lesznek feltöltve, ééés ha minden igaz, lesz egy új smink márkánk is Olaszországból. :) 

Ami biztosan változni fog: különválik egymástól az onlinebeauty.hu és a Sminkelj! Workshop. Mindkét kis márkámnak más az útja, és a terveim szerint a jövőben még látványosabb lesz a különbség, emiatt időszerű a váltás. Most május végéig még itt az onlinebeauty.hu-n tudtok regisztrálni a kurzusokra, de júniustól már egy csodás új weboldalt kapnak a workshopok, és a workshopon használt termékek. :) Az elmúlt években a Sminkelj! Workshop egy önálló márkanévvé nőtte ki magát, jobbnak láttam emiatt külön választani a két vonalat. 

Nagyon készülök az őszi szezonra, hiszen ekkor debütál egy teljesen új vonal is az onlinebeauty.hu-n. Végre valóra váltok egy régi nagy álmomat ezzel, és remélem, hogy sokan fogjátok majd szeretni. :)  A többi TITOK, de amilyen gyorsan múlik az idő, hipp-hopp ott leszünk :) 


Ahogy a blogbejegyzés elején is írtam, örülnék, ha segítenétek egy kicsit a munkámat! Az alábbi kis kérdőív kitöltésével egy kicsit árnyaltabb képet szeretnék kapni arról, hogy mi az, ami a leginkább foglalkoztat Benneteket az otthoni szépségápolással kapcsolatban? 
Köszönöm, ha szánsz 2 percet a kitöltésére! :) 


Az oldal tetejére