Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 
Menü

Mesés lábak a nyári szezonra

Mesés lábak a nyári szezonra

Ugye Te is ismered Hamupipőke csodás történetét, amelyben a sok-sok varázslat után mégis a lábra tökéletesen illő cipőnek hála lett a cselédsorban tartott lányból hercegnő. Mi ez, ha nem remek példa arra, hogy lábaid legyenek mindig ápoltak, puhák és szépek? 

Valljátok be csajok, hogy Ti is imádjátok a nyárban, hogy előkerülhetnek a cuki papucsok és a dögös szandálok, amelyek nemcsak változatosan variálhatóak, de kényelmesek is. A nyitott lábbelik előnyeit azonban csak azok tudják igazán élvezni, akiknek nem kell takargatnia a lábfejét. Hoztam Nektek néhány otthon is alkalmazható tuti tippet, hogy hogyan és mivel érdemes ápolni a lábat ahhoz, hogy az mindig igényes és szép lehessen.

  1. Sarkunk a meleg - na meg persze az áttáncolt éjszakák miatt - nyáron fokozottan hajlamos a kirepedezésre, amely egy kicsit sem nyújt kívánatos látványt, ráadásul, ha valaki elhanyagolja, a helyzet rosszabbá válik, és előbb-utóbb már csak szakember fog tudni segíteni a megvastagodott bőr eltávolításában. Hogy mindezt elkerüljétek, használjatok legalább hetente egyszer sarokreszelőt vagy sarokgyalut. Egy 20 perces áztatás után otthon is kiválóan el fogod tudni távolítani a sarkakon feleslegessé vált bőrt.
  1. Ahogy kezeinken úgy a lábainkon sem mutat jól, ha hagyjuk a körömágy bőrét ránőni a körömre. Ha havonta legalább kétszer eltávolítod a körömre nőtt felesleges bőrt, nemcsak higiénikusabb lesz a lábad, de esztétikailag is kecsesebbnek fog tűnni a lábujjkörmöd. Arra figyelj, hogy csak megfelelően éles körömágyvágó eszközzel állj neki, ami nem roncsolja a szöveteket, és használata is nagyon egyszerű!
  1. Ha a bőröd már rendben van, akkor áttérhetünk a körmökre. Mivel a lábakon viszonylag lassan nő a köröm elég, ha hetente egyszer szép en formára reszelgeted, így mindig csinos és ápolt lehet, sőt még attól sem kell tartanod, hogy véletlenül megvágod magad pedikűrözés közben. Érdemes a lábujjad körmeihez egy erősebb körömreszelőt válaszani, hiszen ott a körmeid is erősebbek, mint a kezeden.
  1. Miután minden higiéniai kötelességünknek eleget tettünk jöhet a kedvenc, a lakkozás. Használj bátran változatos színeket, és ne riadj vissza az apró kis díszítésektől sem! Egy cuki körömmatrica vagy egy ízlésesen elhelyezett strassz irtó szexi. A díszítésben nagy segítséget jelent, ha lábujjaidat szépen szétválasztod a kifejezetten erre a célra alkalmas lábujjelválasztóval.

Ha azt akarod, hogy lábaid előtt heverjen a világ, ne sajnáld az időt és energiát az ápolásától. Elő a pedikűr felszereléssel, és varázsolj magadnak gyönyörű lábfejet!

Hogy semmi ne álhasson az utadba most néhány napig KEDVEZMÉNYES ÁRAKON rendelheted meg webshopunkból a pedikűr és manikűr eszközöket!

Kellemes szépülést csajok!

Tartalomhoz tartozó címkék: Így csináld

Keresés