Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 

Minden, amit a matt hatású folyékony ajakrúzsokról tudni akartál

Minden, amit a matt hatású folyékony ajakrúzsokról tudni akartál

Nagyon sokan kérdeztétek, mikor érkezik meg hozzánk is a NABLA Cosmetics Dreamy Matte kollekciója, és izgatottan vártátok –velem együtt- az Online Beauty-nál történő bevezetést. Mivel a matt rúzsok megjelenésével szinte egy időben debütált nálunk a teljes NABLA kollekció, néhány hetet várni kellett érkezésükre. Az első csomagban én már megkaptam a tesztereket, amelyeket gyorsan el is kezdtem használni, hogy a bevezetés idejére be tudjak számolni tapasztalataimról.

Miért érdemes matt ajakrúzst választani?

Bár ha a rúzsozásról van szó, nagyon sokan szívesebben választják a hagyományos kiszerelésű termékeket, néhány éve a matt hatású ajakrúzsok is széles körben elterjedtek.

A fő érv, ami a matt rúzsok mellett szól: hihetetlenül tartósak. Ha megfelelően viszed fel ajkaidra, akár 6-8 órán át is a helyükön maradnak, nem maszatolódnak el, nem csúsznak el a helyükről. Viselésük kellemes, száradás után nem hagynak nyomot.

Ezek szoktak lenni a leggyakoribb negatív tapasztalatok…

Vannak, akik nem szeretik a mattra száradó rúzsokat. Általában a következő kifogások szoktak felmerülni:

  • ragacsos
  • szárítja az ajkakat
  • ráncossá teszi az ajkakat
  • gyorsan és pontosan kell vele dolgozni
  • szinte lehetetlen lemosni száradás után

Következő blogbejegyzésemben részletesen is foglalkozni fogok a fent leírt problémákkal, most viszont nézzük meg, miért jó matt rúzst használni.

Akik használják, erről számolnak be

Hiszem, hogy ha a matt rúzsokat helyesen használod, akkor csak pozitív tapasztalataid lehetnek. Nyilván a kiválasztott terméktől sok minden függ, de a helyes felviteli technikán is sok minden múlik. A workshopokon is előszeretettel nyúltak Sminkmániás résztvevőink a matt rúzsok felé, és tetszett nekik, hogy a színek pigmentáltak, tényleg tartósak, és sokkal intenzívebb a végeredmény, mint egy normál ajakrúzs esetében.

Az én személyes tapasztalataim

Ahogy a bejegyzés elején említettem, én már több, mint egy hónapja tesztelem a NABLA Cosmetics mattra száradó ajakrúzsait. A tapasztalataim pedig szinte álomszerűek: valóban matt, valóban tartós végeredmény, amely nem kenődik el és egyenletesen kopik. Viselése könnyed és természetes, ajkaimat egyáltalán nem szárítja. Ami pedig nálam még plusz pont: 100% vegán kozmetikumok, amelyeket állatokon sem teszteltek.

A képre kattintva tudod megnézni a NABLA Cosmetics Dreamy Matte kollekcióját >>>

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Trendek
Az oldal tetejére