Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Nabla PRO

Nabla PRO

Szeretettel köszöntelek a NABLA PRO világában!

"A NABLA szereti a sminkeseket … a sminkesek szeretik a NABLA-t!"

- ezzel a szlogennel álmodta meg Olaszországban a Nabla PRO-t a márka. Örömmel vették megkeresésemet, így Magyarországon is útjára indítom azt az egyedülálló hűségprogramot, amelynek keretein belül kedvezményes árakat tudok biztosítani profi sminkeseknek. A program ugyanazon keretek között működik itt is, mint Olaszországban, jöjjenek a részletek:

A NABLA PRO-t azért hoztuk létre, hogy a sminkesek munkáját elismerjük és lehetővé tegyük számukra, hogy sminktermékeinket napi munkájuk során használhassák.

A programunkban való részvétel ingyenes és az alábbi kedvezményeket kínáljuk:

• 20% kedvezmény sminkesek számára

• 10% kedvezmény sminkes tanulók számára

Ki jelentkezhet a NABLA PRO programba?

A NABLA PRO programba minden olyan sminkes jelentkezhet, aki legalább 60 órás képzésen részt vett, vagy jelenleg jár ilyen tanfolyamra. Jelenleg, bármennyire is csodálatos szakmák az itt felsoroltak, ebben a programban nem vehetnek részt: kozmetikus, fodrász, körömépítő, színész, modell, táncos, fényképész és más, a szépségiparhoz kapcsolódó szakmák képviselői.

Mi a jelentkezés módja?

Kérlek, töltsd le az itt található űrlapot, és kövesd az utasításokat! Jelentkezésedet maximum 7 napon belül feldolgozzuk.

Részvételi feltételek

A NABLA PRO által nyújtott kedvezmények és speciális ajánlatok csak és kizárólag tagjaink számára elérhetők. A NABLA PRO tagságból adódóan szerzett termékek csak személyes és professzionális használatra vehetők igénybe, azok viszonteladása semmilyen körülmények közt nem engedélyezett. Minden tag csak egy szállítási címet adhat meg. A NABLA fenntartja a jogot, hogy a tagsági jogosultságot jóváhagyja, megtagadja, vagy törölje, saját belátása szerint. A NABLA továbbá fenntartja a jogot arra is, hogy a programban változtatásokat hajtson végre bármikor, előzetes értesítés nélkül. Bizonyos termékekre nem vonatkozik majd a NABLA PRO kedvezmény, ilyenek például a limitált termékek, a szettek, a leárazott termékek vagy a korlátozott készlettel rendelkező árucikkek. A NABLA PRO kedvezmény más akciós ajánlattal vagy engedménnyel nem összevonható. A NABLA PRO kedvezmény Magyarországon kizárólag a www.onlinebeauty.hu weboldalon érhető el.

Regisztrálj most a Nabla PRO programba az alábbi űrlap kitöltésével! 


Mi fog történni a regisztráció után? 

Az űrlap kitöltésévről azonnal kapni fogsz a megadott e-mailcímre egy visszaigazoló e-mailt. Ha ezt megkaptad, sikeresen jelentkeztél a programba, és kollégánk 7 napon belül felveszi Veled a kapcsolatot e-mailben és/vagy telefonon.

Ha nem kapod meg 24 órán belül a visszaigazoló e-mailt, a regisztráció sikertelen volt, sajnos ez esetben mi sem látjuk a jelentkezésedet. Kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@onlinebeauty.hu e-mailcímen, hogy segíthessünk! Köszönöm. 

A kapcsolatfelvétel után küldünk egy szerződést, illetve be fogjuk kérni a sminkes okleveledet. Amint visszakaptuk a szerződés aláírt példányát, már él is a kedvezmény. Ennél bővebb tájékoztatást a programmal kapcsolatban a szerződéskötést követően tudunk adni.

Keresés