Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 
Menü
Itt jársz: > >

Napi Anna

2017. 10. 05. 23:25:33

Hoztam egy meglepit :-) Régi, dédelgetett álmokat valóra váltani csoda. Ez a meglepi az én egyik réges-régi vágyam volt. És képzeljétek el, már 2 éve beszéltem róla folyamatosan, hogy meg fogom valósítani, csak valahogy soha nem éreztem azt, hogy valóban képes vagyok rá. Még én sem hittem abban, hogy sikerülhet, pedig tudtam, hogy óriási nagy szükség van rá. Hiszen mindazt a rajongást, szeretetet és szakmaiságot fogja össze, amit képviselek nap mint nap a hivatásomban. Szeretettel mutatom be Nektek a legújabb kis csodámat :-)

2017. 07. 12. 16:43:27

Ha voltál már valamelyik workshopomon, akkor már hallhattad, miként vélekedek a felesleges kozmetikum vásárlásról, és biztos emlékszel a történetre is, amit mindig elmesélek ezzel kapcsolatban. Ha nem, ne csüggedj: gyere el egy ilyen kurzusra, és meghallgathatod Te is ;-) A lényeg, amiről szó lesz ebben a blogbejegyzésben is: nem kell egy fél drogériát hazavinned ahhoz, hogy ápolt és igényes legyél a strandolás/utazás közben is. Most megmutatom, hogy a kedvenc utazós termékem hogyan oldja meg a nyaralós kozmetikumok szállításának és tárolásának problémáit.

2017. 06. 26. 17:58:31

Már régóta szajkózom workshopjaimon is, hogy nem kell egy dugig tömött kozmetikai táska ahhoz, hogy precízen, szépen és magabiztosan tudd elkészíteni sminkedet. Nagyon szeretem a takarékos, egyedi és gazdaságos megoldásokat a sminkes kozmetikumok terén is,- talán éppen ezért lett a Nabla a kedvenc kozmetikai márkám. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem Neked, mi volt az az 5 ok, ami miatt én az újratölthető dekorkozmetikumokat választottam.

2017. 06. 12. 17:50:14

Már egy jó ideje szemeztem a Nabla Cosmetics termékeivel, mielőtt kipróbálásra rendeltem belőlük. Néhány hónapon keresztül napi szinten teszteltem őket, hogy lássam: milyen körülmények között hogyan teljesítenek. Azóta már a teljes szortimentet forgalmazzuk webáruházunkban, én pedig jobban imádom a márka termékeit mint valaha.

2016. 12. 25. 15:45:41
Ismét eltelt egy év, nagyon sok minden történt. Ha három szóban kellene összefoglalnom 2016-ot talán ez a három lenne: fejlődés, inspiráció, lelkesedés. Az tény, hogy jó sok mindent sikerült belezsúfolni ebbe a 365 napba, és az is, hogy a 2017-es évben egy kicsit vissza kell vennem a tempóból és a napi 12-14 órás munkanapokból. Ami biztos, hogy változatlan lesz: továbbra is értéket teremtő vállalkozást építek, szívvel-lélekkel,- mert az elmúlt egy év megmutatta, hogy csak így érdemes.
2016. 12. 12. 18:07:24
Az elmúlt hetekben sok minden történt nálunk, nem győztem kapkodni a fejemet a sok újdonság láttán. Hihetetlen mennyiségű rendelést adtatok le, amit ezúton is hálásan is köszönök. Mivel már nem bírom tartani a lépést, és az MPL sem áll a helyzet magaslatán a csomagok kiszállítását illetően, a mai nappal a 2016-os karácsonyi szezont itt az Online Beauty-nál hivatalosan is bezárom. Ez azt jelenti, hogy nem tudjuk garantálni, hogy a megrendelt termékek megérkeznek Karácsonyig.
2016. 12. 05. 14:16:17
Sminkmániás álmaimban sem gondoltam volna, hogy az együtt eltöltött hétvége után majd úgy kell levadászni engem a csillagok közül… :-) Pedig szó szerint az egekig repített ez a Veletek együtt töltött másfél nap. Ebben a cikkben összegyűjtöttem Nektek a hétvégével kapcsolatos tapasztalataimat.
2016. 11. 26. 17:01:18
Tegnap az egész napot Budapesten töltöttem. A Sminkelj! Workshoppal valamint a Sminkelj! Magazinnal kapcsolatban voltak hosszabb-rövidebb megbeszéléseim. Be kell hogy valljam, több alkalommal is sikerült meglepődnöm, és a nap végére életem nagy döntéseit hoztam meg hazafelé az úton. Hogy ennek a döntésnek mi köze van a tehenekhez,- nos, olvasd tovább a bejegyzést és ezt is megtudhatod!
2016. 11. 02. 10:10:00
Ha meghallod azt a szót, hogy "sminkelés" gondolom Neked is a művészien elkészített, szemhéjtussal megbolondított agyon-kontúrozott csodák jutnak eszedbe. Ami valljuk be hogy szép, szép, de semmi köze nincs a dolgos hétköznapokhoz.

Keresés