Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 
Menü

Néhány gondolat a szépítő sminkekről

2016. 11. 02. 10:10:00
Néhány gondolat a szépítő sminkekről Ha meghallod azt a szót, hogy "sminkelés" gondolom Neked is a művészien elkészített, szemhéjtussal megbolondított agyon-kontúrozott csodák jutnak eszedbe. Ami valljuk be hogy szép, szép, de semmi köze nincs a dolgos hétköznapokhoz.

A Sminkelj! Magazin őszi számában írtam egy cikket a szépítő sminkekről. Ugyanis én abban hiszek, hogy vannak ugyan alkalmak, amikor jól jönnek a látványos sminkek, de a hétköznapokra pont elég annyit használni, ami elkendőzi a kis hibákat, és kiemeli a természetes szépséget.

Egy olyan szépítő smink, ami passzol az egyéniségedhez és profi módon fel van építve az alapoktól, nem csak megszépít, de a lelkedre is hat: magabiztosságot, fesztelenséget és sugárzó tekintetet kölcsönöz. Megédesíti a mosolyodat, és képes igazán nőiessé, bájossá varázsolni viselőjét.  

...de mitől képes erre egy smink?!

Hiszem, hogy már maga a tudat, hogy sminket viselsz, magabiztosabbá tesz. Tegyél egy próbát: a megszokott rúzsodat és/vagy szájfényedet cseréld le egy élénkebb színűre! Aztán sétára fel, és figyeld az emberek reakcióját! Közben pedig azért figyeld meg a saját viselkedésedet is,- hogy mennyi mindent meg tud változtatni egy ilyen apró kis "momentum".

Hiszek a smink erejében...

...abban az erőben, hogy ez egy olyan kis titkos fegyver lehet a nők kezében. Mert valljuk be, a női élet szépségeihez hozzátartoznak ezek a csajos praktikák is. Hiszek abban, hogy akkor tudsz igazán kiteljesedni, ha kihozod magadból a legtöbbet. Minden szinten. Persze, tudom hogy ez nem csak egy szépítő sminken múlik. De azt is tudom, hogy nagyon nagy hozzáadott értéket képvisel.

Beszéljünk a technikáról!

Szinte minden nő sminkeli magát. Egy kis alapozó, szempillaspirál és szájfény szerintem a nők 90%-ának ott rejtőzik a neszeszerében. De abban is biztos vagyok - és rengeteg ilyen jellegű tapasztalatom van - hogy bár nap mint nap használja a nők nagy része ezeket a kencéket, fogalmuk sincs, hogy hogyan kell helyesen használni őket. Te tudtad például, hogy a szájkontúr ceruza használatának a rúzs rögzítése a célja? Vagy, hogy egy egyszerű trükkel akár kétszer olyan hosszú pillákat is varázsolhatsz magadnak a meglévő szempilla spiráloddal?

Megmutatjuk, hogyan tudod helyesen elkészíteni

A Sminkelj! Workshop keretein belül Te is megtanulhatod hogyan kell egy szépítő sminket elkészíteni! Az alapoktól, részletesen, profi sminkesek mutatják meg a helyes technikát, magyarázzák el hogy mi-miért-hogyan csinálj. Utána pedig ecsetelésre fel! Az ajándékba kapott újdonsült ecset szettedet máris munkába fogjuk, hiszen Te magad fogod elkészíteni a szépítő sminkedet.

Egy igazán csajos program, amit csak imádni lehet ;-)

Ha érdekelnek az aktuális időpontok és részletek, KATT>>> www.onlinebeauty.hu/workshop

Tartalomhoz tartozó címkék: Napi Anna

Keresés