Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 
Menü

Sminkelj! Workshop értékelés

Sminkelj! Workshop értékelés Sminkmániás álmaimban sem gondoltam volna, hogy az együtt eltöltött hétvége után majd úgy kell levadászni engem a csillagok közül… :-) Pedig szó szerint az egekig repített ez a Veletek együtt töltött másfél nap. Ebben a cikkben összegyűjtöttem Nektek a hétvégével kapcsolatos tapasztalataimat.

Nagyon sokan követitek oldalainkat a közösségi médiában, rengeteg tagja van a Sminkelj! Magazin VIP csoportnak is a Facebookon (csaknem 2.000 Sminkmániás csatlakozott eddig) éppen ezért talán nem volt meglepő, hogy folyamatosan érkeztek hozzám a megkeresések: tartunk-e sminktanfolyamot. Mivel sokan kértétek, elkezdtem a szervezést,- így jutottunk el oda, hogy szombaton reggel fél 9-kor Budapesten már az első Sminkmániás csapat társaságában múlattam az időt.

Az első csoportban volt olyan résztvevő, aki életében nem sminkelt még, és olyan csodás sminket készített magának, hogy még én is megirigyeltem. Ami külön tetszett, hogy minden korosztály képviselte magát a résztvevők között: a középiskolástól a nagymamáig. Többen pedig párban jöttek, és voltak, akik egy szuper anya-lánya csajos napot töltöttek együtt. Voltak olyanok is, akik sokat sminkelnek,- jóleső érzés volt például, hogy ők is elmondták: sok hasznos és praktikus tanácsot hallottak nálunk.

A szombat délutáni csoportnál sajnos nem sikerült időben olyan jól összehangolnunk a dolgokat, és emiatt kisebb fennakadás volt, ami „megtörte” a varázst, de végül az is egy jó hangulatú workshop volt.

Vasárnapra már picit okosabbak lettünk, picit máshogy alakítottuk a dolgokat, és büszkén mondhatom: EZ AZ! Ezzel a tematikával megyünk tovább, mert egyszerűen imádták a résztvevők.

Azt el kell mondanom, hogy bár már sok-sok rendezvényt leszerveztem, azért egy ilyen csajos programot összerakni sem móka és kacagás. Kőkemény 2 héten vagyok túl,- éjszakázások és sok-sok kihívás, de a boldog és elégedett arcokat látva elmondhatom: megérte. Hálásan köszönöm minden egyes Sminkmániás résztvevőnek a bizalmat a részvételt, és az őszinte visszajelzéseket.  

 

És akkor jöjjenek a számok:

Több, mint 70 Sminkmániás vett részt a két nap alatt megtartott 3 Workshopon, és a következő értékeléseket kaptuk (67 fő töltötte ki a teljesítmény értékelő lapot amit adtunk a résztvevőknek):

Mennyire voltál elégedett összességében a Sminkelj! Workshoppal?

(1- egyáltalán nem voltam elégedett, 10 – teljesen elégedett voltam)

1-2-3-4: értékelést nem adott senki

5: 1 fő

6: 1 fő

7: 4 fő

8: 16 fő

9: 10 fő

10: 35 fő.

Mennyire voltál elégedett a Sminkelj! Workshopon használt kozmetikumok, termékek minőségével?

(1- egyáltalán nem voltam elégedett, 10- teljesen elégedett voltam)

1,3,4,5: értékelést nem adott senki

2: 1 fő

6: 1 fő

7: 8 fő

8: 10 fő

9: 15 fő

10: 31 fő

Ajánlanád-e ismerőseidnek a Sminkelj! Workshopot?

(1- egyáltalán nem ajánlanám; 10- szívesen ajánlanám)

1,2,3,4: értékelést nem adott senki

5: 1 fő

6: 2 fő

7: 1 fő

8: 7 fő

9: 11 fő

10: 44 fő

 

Ez a három Workshop volt a „próba”. Mindhárom alkalom picit más tematikára épült. Ahogy láthatjátok az értékelésekből is, jól érezték magukat nálunk a Sminkmániások. 65%-uk pedig elküldené az ismerősét is hozzánk szépülni.

A szöveges értékeléseket nem teszem közzé, amit az értékelő lapokra írtak a résztvevők (fejlesztési javaslatok; uncsi lenne Nektek), de a Vendégkönyvben található bejegyzéseket teljes egészében, cenzúra nélkül olvashatjátok majd itt oldalunkon (igen, azt is ami nem teljesen pozitív). Nem célom ugyanis más képet festeni magáról a workshopról, és a résztvevők véleményéről, mint amilyen a valóság. Azt gondolom, hogy már így első alkalommal nagyon szép értékeléseket kaptunk, amit ezúton is köszönök minden „Lányom” nevében, de tudunk még ezen fejleszteni. Tényleg azt szeretném, ha ez a Workshop 100%-ban elnyerné a tetszéseteket, Sminkmániások!

Szombaton Győrben folytatjuk, ma összesítem a létszámot (már múlt héten teljes volt a létszám; ha szabadul fel majd hely, közzéteszem Facebookon). 

Legyen csodás napotok, Sminkmániások!

Szeretettel,-

Anna

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek Napi Anna

Keresés