Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 
Menü

Soto Black Aroma Diffúzor

Ár:
18.900 Ft
Színváltós hangulatvilágítás, automata vízszint érzékelő. Garancia: 1 év.
Egységár: 18.900,00 Ft/darab
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Termékleírás

Az aroma diffúzor a leghatékonyabb eszköz, az illóolaj molekulák legoptimálisabb szétoszlatásának az adott térben.

A felgyorsult élet, a mai modern világ nagyon fárasztó, és tele van negatív hatásokkal, ami károsítja testi és lelki egészségünket. Otthonunk nyújt nyugalmat a stresszel teli munka után. Az aromaterápiás diffúzorral történő térillatosítás tökéletes módja, hogy a pihenés és feltöltődés időszaka még tökéletesebb legyen. Az ultrahangos technológián alapuló diffúzorok víz és az olaj hozzáadásával működnek. A diffúzor megtöri a vizet és az olajat apró moekulákká, amik a tüdőnkben könnyebben felszívódnak és ezáltal nagyobb terápiás tulajdonságot mutatnak. Az olajok, mivel oxigénmolekulákhoz kötődnek, ezekhez kapcsolódva maradnak néhány óráig, ezáltal  frissítik, javítják a levegő minőségét. A nyugtatás és lazítás mellett térfertőtlenítésre, immunerősítésre, álmatlanság, stressz kezelésére is tökéletesen alkalmazható. Az olajok vírusölő, antibakteriális és fertőtlenítő tulajdonságai által megölik a baktériumokat, és segítenek a gombák és penészgombák semlegesítésében is, az erre alkalmas terápiás tulajdonságú illóolajok alkalmazásával. Használhatjuk meghűlés esetén inhalálásra, illetve a tüdő kapacitás növelésére, a lassú ki és belélegzésekkel

Számos diffúzor a szagláson történő terápián túl az ősi gyógyító módszert, a fényterápiát is alkalmazza, ami befolyásolja a hangulatot és az általános mentális egészséget.

Előnye a többi illóolaj diffúziós eljárással szemben (tea mécses, gőzpára), hogy mivel hidegpárát készít, így a hő nem károsítja az illóolajat alkotó kémiai vegyületeket, s ez által megmaradnak azok pozitív tulajdonságai. Az illóolaj nagyon gyúlékony anyag, ezért fokozott figyelmet igényel. Mivel a diffúzor alkalmazásánál nem kell tüzet gyújtani, így elkerülhető a tűzkár, az égés és a forrázás is.

SOTO BLACK ultrahangos aromadiffúzor, illatosító és párásító:

A SOTO  aromadiffúzor tökéletes választás, hogy otthonát illattal, színekkel és fénnyel töltse meg.

Modern ultrahang technológia segítségével oszlatja el a vizet és illóolajokat vagy esszenciális olajokat a levegőben lehelletnyi pára és illat formájában, a szellemi, testi és lelki megnyugvásért.

A Soto aromadiffúzorok színváltó hangulatvilágítással rendelkeznek, mely váltakozhat a szívárvány színeiben, vagy a ki-be kapcsoló gomb másodszori megnyomásával az Ön tetszése szerinti színűre is állítható. Harmadszori megnyomásra fény nélküli üzemmódban is használható, így alvás közben is élvezheti az aromadiffúzor megnyugtató hatását. Negyedik megnyomásra a készülék leáll.

Víz és illó vagy parfümolaj  hozzáadásával működik. Az automatikus vízszint érzékelő – kikapcsoló rendszerrel van ellátva

Nagyszerű ajándék ötlet! Csodálatos hangulatot és kellemes légkört teremt az általa kibocsátott illatokkal és fényhatásokkal. Exkluzív csomagolásban szállítjuk!

Technikai információk

Anyaga information_mark Műanyag
Üzemidő information_mark 3,5 - 4óra
Víztartály information_mark 80ml
Világítás information_mark Színváltós
Üzemmód information_mark Folyamatos működés
Hangulatvilágítás information_mark Csak párávalműködik
Hálózati csatlakozás information_mark 240 V
Fényerő information_mark Nem szabályozható
Párakibocsájtás information_mark Nem szabályozható
Termékjellemzők  
Mérete ⦰180 x107 mm
Teljesítmény 12 W
Hálózati feszültség DC 24 V
Víztartály 80 ml
Üzemidő 3,5- 4 óra
Világítás színváltós LED világítás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Keresés