Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 

Tavasz típus – A ragyogó színek királynője

Tavasz típus – A ragyogó színek királynője
A tavaszt az újjászületés és a frissesség szimbólumaként tartjuk számon. Bimbózó tarka virágok és rügyet bontó fák jellemzik az évszakot.

Ha ebbe a típusba tartozol, akkor a természethez hasonlóan Te is az üdeség jegyeit viseled.  Nem a kontrasztok határozzák meg karakteredet, mint a téltípus tagjait, hanem a kiegyensúlyozott, harmónikus színek.  Tipikus tavasztípusok a világítóan szőke, világos bőrű és szemű porcelánbaba hölgyek. A színeid finom törékenysége az, amit érdemes mindenképpen kiemelni.

Innen tudhatod, hogy ebbe a típusba tartozol:


Hajad: aranyló alaptónusú szőke, szőkés vörös, vörös, középbarna, világosbarna.
Szemed: a szemszíned igen változatos, figyelemfelkeltő, melegségtől sugárzó, például türkizzöld, meleg árnyalatú zöld, világosbarna, aranybarna.

Bőröd: az arcszínedet barackos, arany tónus jellemzi, mely sosem hat kékesnek. Gyakran érzékeny az ebbe tartozó hölgyek bőre.

 

Ezek a színek állnak jól Neked:

A friss, élettel teli, sárgás alaptónusú, tiszta, finom, meleg árnyalatok a legelőnyösebbek Számodra. A fekete, vakítóan fehér, bordó, sötétbarna és a sötét színek inkább a téltípusúaknak állnak jól. Ezeket a színeket érdemes kerülnöd csakúgy, mint a hideg ezüst, kék és szürke árnyalatokat is. Te vagy az a típus, akinek a finom tavaszias pasztell színek az összes évszaktípus közül a legjobban állnak, mint például a pezsgőszín, barack, krém, türkizkék, halványzöld, bézs és drapp.

Hogyan sminkelj, ha a tavasztípusba tartozol?

Alapozó választásnál a sárgás-bézs és őszibarackszín árnyalatok valók Neked, amelyek textúrája könnyed, folyékony állagú! A pirosítók közül a legszebben a meleg, világos színekkel érdemes kiemelned az arccsontod, mint például a korall, fahéj vagy a lazac. A kékes-rózsaszínes árnyalatokat viszont kerüld, azok helyett inkább válasz krémes barack vagy világos bézs árnyalatokat. A szemedet ezekkel a színekkel nagyon szépen és finoman tudod keretezni. Te vagy az a szerencsés típus, akinek a natúr smink hozza ki leginkább természetes szépségét, így érdemes a harsány és mély tónusokat más típusoknak meghagyni.

A Tavasz típust altípusai

Meleg Tavasz
(Tavasz- Ősz típusok áthallása)
Ő egy különleges típus. Színei elevenek, sugárzóan melegek, mint az őszi színek, de annál világosabb lágyabb árnyalatokban mutat igazán jól. Ebbe a csoportba tartozik Marcia Cross is.

Élénk Tavasz
(Tavasz- Tél típusok átfedése)
Ő maga a ragyogás. Feltűnő jelenség, akinek szinte bármi jól áll. A világos bőre és a sötét haja lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen erőteljes meleg árnyalatot viseljenek! Jodie Foster talán a legnépszerűbb képviselője a csoportnak!

Világos Tavasz
(Tavasz- Nyár típusok kereszteződése)
Ő testesíti a törékeny kislányos bájt. Romantikus könnyedségéről fogod megismerni. Számára a világos, halvány tavaszi színek a legideálisabbak. Tipikus példája Nicole Kidman.

Tartalomhoz tartozó címkék: Hasznos tippek Sminkelmélet
Az oldal tetejére