Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 
Menü

Tél típus - az Igazi Hófehérke

Tél típus - az Igazi Hófehérke

Ahogy ígértem, meg is érkezett a cikksorozat következő része, amelyben a tél típus jellemzőit ismerhetitek meg közelebbről.

A tél típusba tartozó hölgyek külső adottságait a kontrasztok jellemzik leginkább. Ha a bőröd világos árnyalatú és ezzel szemben hajad sötét tónusban pompázik, akkor nagy valószínűséggel ehhez a csoporthoz tartozol.  Biztosan előtted van Hófehérke, akinek “bőre fehér, mint a hó, az ajkai pirosak, mint a vér, és a haja fekete, akár az ében”.

Ő például tagadhatatlanul a téltípus jellemzőit hordozza magán.
 

Innen tudhatod, hogy ebbe a típusba tartozol:


Hajad: hamvas barna, sötétbarna, fekete, szürkésfekete vagy nagyon világos szőke.
Szemed: a szemszíned lehet szürkéskék, kékeszöld, sötétbarna vagy mogyoróbarna, amely ragyogó színben pompázik.
Bőröd: arcszínedet hűvös, kékes alaptónus jellemzi (porcelánfehér, bézs, hidegbarna, olíva az arcbőr), amely hajad és szemed élénkségét emeli ki.

 

Ezek a színek állnak jól Neked:

A visszafogott pasztell színeket érdemes kerülni, helyette inkább erőteljes és élénk színeket válassz, ha ennek a típusnak a jegyeit hordozod. A hideg árnyalatok, illetve a csillogó fényes anyagok is a Te karakterednek kedveznek, ahogyan a nagy kontrasztok is.

 

 

Hogyan sminkelj, ha a téltípusba tartozol?

Világos bőröd hamvasságát egy bőröddel azonos alapozóval tudod még inkább kiemelni. Ha pirosítót választasz, akkor inkább a drámai lilás árnyalatok közül szemezgess, mert az alap színeiddel ezek tökéletes összhangot fognak alkotni.  Te vagy az a típus, akinek kifejezetten jól állnak az erős rúzsok, így a tüzes piros ajak egy finom fekete cicás tussal kiegészítve garantáltan tökéletes megjelenést fog Számodra kölcsönözni. Azok az árnyalatok, amelyek a többi típust túlharsogják, rajtad nagyszerűen festenek, azonban a sárgás és narancsos árnyalatokat érdemes kerülnöd.

 

A Tél típus alcsoportjai

A többi évszakhoz hasonlóan a Tél típust is három alcsoportra oszthatjuk. A színtanácsadás során az alábbi kategóriák segítségével finomítjuk az egyéni színpalettát aszerint, hogy ki-melyik alcsoportba tartozik.

Hideg Tél
(Tél-Nyár)
Igazi Hófehérke típus, akit a hideg, élénk színek tesznek sugárzóvá. A híres színésznő, Courteney Cox ennek a csoportnak a jegyeit viseli.

Élénk Tél
(Tél-Tavasz)
Ragyogó kontrasztok jellemzik, feltűnő jelenség, akinek szinte minden jól áll. A bambi szemű gyönyörű színésznő, Anne Hathaway is az élénk-tél színeit hordozza.

Sötét Tél
(Tél-Ősz)
Izgalmas, különleges típus, akinek a titokzatos, mély színek állnak a legjobban. Catherine Zeta-Jones például ebbe a típusba tartozik.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Sminkelmélet

Keresés