Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 
Menü
Itt jársz: > >

Trendek

2017. 06. 16. 10:03:21

Nagyon sokan kérdeztétek, mikor érkezik meg hozzánk is a NABLA Cosmetics Dreamy Matte kollekciója, és izgatottan vártátok –velem együtt- az Online Beauty-nál történő bevezetést. Mivel a matt rúzsok megjelenésével szinte egy időben debütált nálunk a teljes NABLA kollekció, néhány hetet várni kellett érkezésükre. Az első csomagban én már megkaptam a tesztereket, amelyeket gyorsan el is kezdtem használni, hogy a bevezetés idejére be tudjak számolni tapasztalataimról.

2017. 05. 07. 10:19:48

Imádok mindent, ami olasz. Éppen ezért talán nem is meglepő, hogy amikor elkezdtem körülnézni a külföldi kozmetikai márkák között, nagyon hamar az olasz kínálatnál kötöttem ki, és ráleltem a Nabla Cosmetics kincseire. Azonnal beleszerettem a letisztult, mégis csajos és igényes termékekbe. Engem már az első használat alkalmával meggyőzött, azóta is csak ezeket használom és teljesen elégedett vagyok velük. Ismerd meg most Te is közelebbről a márkát, amely rabul ejtette a szívemet!

2017. 04. 02. 15:14:32

Végre valóban megérkezett a tavasz, csicseregnek a madarak és rügyeznek a fák.  A tavaszi megújulás részeként biztos vagyok abban, hogy Te is szívesebben válogatsz a sminkes kencék világában. Ebben a cikkben összegyűjtöttem az idei tavaszi szezon trendjeit, fogadjátok sok szeretettel.

2016. 11. 10. 12:00:00
A minap beszélgettem egy kedves sminkes ismerősömmel, a Sminkelj! Workshop kapcsán, és szóba került egy igen fogós kérdés: mi a fontosabb a kifogástalan make-up elkészítésénél? A stílus, vagy a trend? Ebben a cikkben összegeztem a véleményemet a kérdéssel kapcsolatban, olvass tovább ha érdekel.
2016. 11. 09. 07:00:00
Már zsong a fejem, annyi információt hallottam az elmúlt hetekben a legújabb, legtrendibb sminkes eszközökről. Az ecsetek, szivacsok és applikátorok világában szinte minden nap születik egy újdonság, és van, amit nagyon hamar el is temetnek. Az elmúlt időszakban jelent meg a "Beauty blender" -másnéven sminktojás vagy make-up tojás is. Kevés olyan sminkes kiegészítő van, ami ennyire megosztja a Sminkmániásokat. Miért? Olvasd el a cikket, összegyűjtöttem!
2016. 09. 28. 08:53:48
Ilyenkor ősszel a legtöbb női magazin tele van akciós kuponokkal, van amelyikben akár több tíz oldalnyit is találsz. Ha sikerült megszerezned, átnézed, vagdosol, tervezgetsz, és amikor felvirrad a nagy kuponnap, beszabadulsz a zsúfolt plázába, hogy olcsóbban megszerezd azt, amire lehet, hogy nem is volt szükséged. Tudod, miért viselkedsz így?

Keresés