Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 
Menü

Vicces sminkeszközök

2016. 10. 04. 14:35:00
Vicces sminkeszközök Szerinted nélkülözhetetlen. Ha nem lenne ilyened, vagy nem használnád, az maga lenne a kénköves pokol: a pasi szerint pedig katasztrófa, ha használod. Sminkeszközök, amik pasiszemmel viccesek, feleslegesek, és nem is mindig tisztázott, mire való. Mutatjuk, melyik a top 5 legfurább sminkeszköz a pasik szerint.
Pirosító

Már az a nagy méretű ecset (amivel felhordod) is bizarr és vicces a legtöbb pasinak, de az, hogy ezek után úgy fogsz kinézni, mint egy piros alma, és mindezt te önmagadnak csináltad valamiért: a pasik számára az egyik legfeleslegesebb, legviccesebb dologgá emeli a pirosítót: annyira, hogy volt, aki sírva röhögve kérdezte, mi fog akkor történni, ha kék lesz a divat? Törpnek sminkeled majd magad?

 

Szemceruza

Te azt hiszed fontos, a pasid meg nem érti, mi a fenének neked ahhoz ceruza, hogy legyen szemed, és mit rajzolgatsz vele percekig? Arról nem beszélve, hogy mi történik akkor, ha nem sikerül amit elterveztél? És, ha meglöknek, és egy ceruza áll ki a szemedből?

 

Szájfény

Valószínűleg a nők legnagyobb tévedése, az az eszköz, amit egyetlen pasi sem ért: hosszan vacakolni azzal, hogy csillogjon (a pasik szerint a szád ettől olyan lesz, mint aki belecsókolt egy adag zsírba, és úgy nézel ki mint a szopós malac) a szád, azért, hogy ez az első adandó alkalommal eltűnjön egyébként róla, egyszerűen megmagyarázhatatlan.

 

Szempillagöndörítő

Ezzel a cuccal szerencséd van, mert a pasid még nem tudja, hogy mire való, de mintha látott volna hasonlót a Bárányok hallgatnak-ban. Amíg nem mondod el neki mi ez, nem fog hangosan röhögni, hogy a pár milliméteres szempilládat göndöríted vele: ha elmondod, azonnal ez lesz a leghülyébb eszköz, amiről hallott.

 

Szemöldökfésű

Lehet, hogy te úgy gondolod, hogy egy szép smink, összekuszált szemöldökkel nem ér semmit, de azért te is érzed, hogy ez egy kicsit bizarr? Képzeld el mit érezhet a pasi, amikor előkapod szemöldökfésüdet, és nekiállsz szemöldökfésülködni.....

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek

Keresés