Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 
Menü

Webshop változások

Webshop változások Visszatérő látogatóinknak már bizonyára feltűnt, hogy az elmúlt napokban sok változás történt webáruházunkban. Ebben a blogbejegyzésben szeretném megosztani Veletek, hogy mi minden változik nálunk a következő időszakban.

A 2017-es év indulása nagyon pörgősre sikerült: minden hétvégén Sminkelj! Workshopokat tartunk az ország különböző pontjain, közben elkészült a Sminkelj! Magazin legújabb száma, mellette pedig teljes egészében megújul webáruházunk kínálata.

Viszlát régi, hello új

Aki ismer személyesen, tudja: szeretem a pörgést, talán egy éve unatkoztam utoljára, és -mivel kos nő vagyok- nem ijedek meg a kihívásoktól sem. Rengeteg impulzus ért az elmúlt 2 hónapban, ennek köszönhető, hogy teljesen új szemlélettel fogsz találkozni a jövőben az Online Beauty weboldalán. Ehhez a váltáshoz hozzátartozik, hogy néhány (sok) terméknek búcsút intünk, többek között megszűnnek a fürdőszobai kiegészítők (fogmosópoharak, szappantartók stb.), nem lesznek a jövőben hajápolási termékek sem (van még néhány tuti hajbontó kefénk ;-) ). Azt még nem tudom, hogy a lábápolás- körömápolás vonal megmarad-e, de elképzelhető, hogy ezek a termékek továbbra is benne lesznek majd a kínálatban.

ÚJ márkák

Csodálatos, minőségi és trendi márkák kerülnek be kínálatunkba tavasztól. A jövő héten talán már tudok pontos információkat adni majd a bevezetés ütemezéséről, előreláthatólag április végéig minden termék megérkezik.

ÚJ kategóriaoldal: "workshop"

Talán Te is tudod, hogy személyesen tesztelem a workshopokon azokat a termékeket, amelyeket forgalmazunk oldalunkon. Ebben a kategóriában találod majd azokat a termékeket, amelyeket a workshopokon használtak Sminkmániás résztvevőink. Érdemes lesz böngészni, hiszen extra információkkal lesznek ellátva az itt található termék adatlapok,- ezek a plusz információk szolgálják azt a célt, hogy könnyebben tudj Te is választani az egyes termékek között. :-)

ÚJ kategorizálás

Teljesen megújult a kategória menü,- most már könnyebben tudsz majd keresni a termékek között. Sokkal logikusabb és átláthatóbb lett így a webáruház kínálata. Hamarosan egy nagyon szuper szűrő is segíti majd a tájékozódást a webshopban.

Tartalmilag...

Mivel immár három ága van hőn szeretett szívből jövő vállalkozásomnak (webshop; workshop; magazin), és nem szeretnék mindegyiknek külön oldalon kommunikációt indítani, igyekeztem a www.onlinebeauty.hu oldalon egy helyen összegyűjteni a fontos információkat. Igyekszem ezt strukturáltan és összeszedetten megtenni, hogy minél jobban átlásd egyben is a tevékenységemet, és külön-külön is teljes képet kapj a termékekről, szolgáltatásokról.

Bízom abban, hogy elnyerik tetszésedet az újdonságok, és szívesen látogatod majd ezután is webáruházunkat.

Ha pedig szívesen böngésznél az akciós termékek között, KATT >>> www.onlinebeauty.hu/akcio

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek

Keresés