Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 
Menü

A Workshopról mondtátok...

 


"Jó kis csajos nap! Élveztük minden pillanatát :-) Sok-sok új információ. Köszönjük! :-)"


"Mi gyakran sminkeljük magunkat, mégis hasznos tanácsokkal gyarapítottunk tudásunkat! Szuper nyugis, meghitt, csajos környezetben nagyon jó kis délelőttöt töltöttünk Veletek! Nagyon köszönjük, és további sok sikert a munkátokhoz!"


"Eljött a várva várt nap, és végre itt vagyok a tanfolyamon. Nagyon kedvesek a lányok, sok új és hasznos információhoz jutottam. Időnként próbálkozom a saját magam sminkelésével kisebb-nagyobb sikerrel. Itt szakavatott segítséggel egy mondhatni tökéletes sminket produkáltam magamnak. Visszajelzés szerint is "szép" lettem. Köszönöm ezt a napot! Jönnék még..."


"Nagyon jól éreztem magam, hasznos új információkat is kaptunk. :-) ...és szép sminkben mehettünk haza. :-)"


"Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt! Nagyon jó volt a társaság és a hangulat. :-)"


"Egy nagyon kellemes napot tölthettem el egy cuki társasággal. Rengeteg új információt tudtam meg, és köszönöm szépen a lehetőséget :-)"


"Köszönök Nektek mindent. Csodálatos délelőttöt töltöttem itt. Nagyon sok mindent tanultam itt."


"Köszönet a mai napért, fantasztikus volt, jó társaság volt, sokat tanultam. Kellemes volt, mindenki cuki volt. Köszönöm."


"Kedves Sminkelj!-Csapat! Nagyon köszönjük ezt a csajos délutánt. Sokat tanultunk, hallhattunk sminkelési kulissza titkokat. Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt. Szerintünk ez egy nagyon jó kezdeményezés, sok segítséget kaptunk a tökéletes nappali smink elkészítéséhez. Köszönünk mindent."


"Kedves Sminkelj! Csapat! Köszönjük a vidám délutánt, a segítséget, hogy a mindennapokban is csinosak legyünk. Klassz Anya-Lánya program volt."


"Kedves Sminkelj! Csoport! Köszönöm ezt a szép délutánt! Fáradtan és kicsit rossz kedvűen érkeztem, de vidáman és sokkal jobb kedvvel (bár kicsit szomorúan, hogy vége lett) megyek haza. Sok sikert a továbbiakban, remélem még találkozunk!"


"Kedves Sminkelj-Csapat! Nagyon jól éreztem magam a mai workshopon. Maradjatok ilyen közvetlenek. :-) Ritka olyan tanfolyamot, foglalkozást találni, ahol ilyen nagy hangsúlyt fektetnek a családias légkörre. Úgy éreztem, hogy maximálisan odafigyeltetek mindenkire. Maga a sminkelés persze nagyon hasznos volt nekem. Köszönöm szépen a hasznos tanácsokat! További sok sikert kívánok az egész csapatnak!"

"Kedves Sminkelj! Csapat! Kedves Anna! Nagyon jól éreztem magam, szívesen mesélek Rólatok a csajoknak a munkahelyemen. Sok sikert kívánok Nektek, Annának millió puszi, örülök, hogy megismertem!"


"Kedves Lányok! Tényleg szuper volt az egész, oktatónk (Anna), helyszín, kedvesek voltatok. Haladó képzésre nagyon vevő vagyok. Mindenki külön kapott anyagot, az is szuper volt."


"Kedves Sminkelj! Csapat, köszönjük a sok hasznos tanácsot, jól éreztük magunkat. Ha lesz haladó oktatás, mindenképp jövünk!"


"Kedves Lányok, szuper volt a Workhsop, még a szemem alatti karikák is eltűntek, aminek én nagyon örülök. :-) Kaptam néhány napi szinten nagyon jól használható "titkos" praktikát. Köszönöm ezt a szuper délelőttöt! Megérte felkelni korán :-) "


"Sziasztok Lányok! Szeretném megköszönni a munkátokat, türelmeteket! Szuper volt ez a nap! Nagyon jó ötleteket kaptam, végre tudom melyik ecset mire jó! :-) Megtanultam Anna segítségével füstös sminket készíteni, akár nappalra finomabbat, akár estére hangsúlyosabbat. Remélem jöttök még hozzánk és lesz folytatás!"

Keresés