Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 
Menü

5 ok - ezért választottam az újratölthető dekorkozmetikumokat

Lábos Anna
2017. 06. 26. 17:58:31
5 ok - ezért választottam az újratölthető dekorkozmetikumokat

Már régóta szajkózom workshopjaimon is, hogy nem kell egy dugig tömött kozmetikai táska ahhoz, hogy precízen, szépen és magabiztosan tudd elkészíteni sminkedet. Nagyon szeretem a takarékos, egyedi és gazdaságos megoldásokat a sminkes kozmetikumok terén is,- talán éppen ezért lett a Nabla a kedvenc kozmetikai márkám. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem Neked, mi volt az az 5 ok, ami miatt én az újratölthető dekorkozmetikumokat választottam.

Gazdaságos

Régebben, amíg nem ilyen palettáim voltak, a falra tudtam volna mászni mérgemben, amikor pont azt a tégelyt nem találtam meg, amire szükségem lett volna. Azt a kozmetikai táskát még nem találták fel, amiben szépen és teljesen átláthatóan, rendszerezetten el tudtam volna pakolni a szemhéjárnyalóimat. A ráadás az volt, amikor rájöttem: egy-egy palettából van 1-2 kedvenc színem, a többihez szinte hozzá sem nyúltam.

Ekkor kerestem rá egy olyan fenntartható és gazdaságos megoldásra, amelyet végül a Nablánál találtam meg, nekem megfelelő minőségben, kiváló ár-érték arányban.

Környezetkímélő

Az elmúlt időszakban nagyon foglalkoztat a fenntarthatóság. Sajnos egyre inkább érezhető nap mint nap a környezeti változások kapcsán is, hogy nem jó irányba haladunk. Nem azt mondom, hogy másszunk vissza a fára vagy menjünk vissza az erdőbe bogyókat enni, de apró döntésekkel is nagyon sokat tehetünk azért, hogy élhető és hosszú távon fenntartható legyen az élet a Földön. A Nabla újratölthető rendszerének köszönhetően sokkal kevesebb hulladék keletkezik.

A Nabla újratölthető rendszerének alapját a mágneses paletták és kompakt tartók adják. Ha kifogytak a bennük lévő korongok, nem kell az egészet újra megvásárolnod, utántöltőt is találsz mindegyik termékhez. Egyszerűen IMÁDOM, hogy minden alkalommal, amikor ránézek a sminkes táskámban a palettára, eszembe jut: már egy ilyen kis lépéssel is sokat tettem a környezetvédelem érdekében.

Egyedi és designos

Szeretem az egyedi dolgokat. A legtöbb kozmetikumok azonban amelyeket előtte használtam, nem volt sem egyedi sem pedig variálható.

A Nabla mágneses palettái pontosan azt adják amire vágyom: szabadon variálhatom a kedvenc színeimet, miközben a színkombinációk végtelenségének köszönhetően a sminkes palettám mindig egyedi.

Praktikus

Huuu, ha elmondanám, mennyi olyan kompakt termékkel találkoztam az évek során, amelynek a kinyitása minden egyes használat előtt felért egy kínszenvedéssel!

Ezzel szemben a Nabla mágneses palettái még engem is megleptek: egy mozdulattal, könnyedén nyithatóak,- nem kell feszegetni és kínlódni vele. A mágneses zárnak köszönhetően viszont magától nem nyílik ki a paletta, szóval mindig biztonságban vannak az éppen benne lévő korongok.

Könnyen kezelhető

A legnagyobb aggályom az ilyen utántöltős palettákkal kapcsolatban a használhatóságuk volt. Ez csak addig tartott, amíg el nem kezdtem én is használni őket: azóta teljesen függő lettem :-) Nem túlzok: egy mozdulattal, könnyedén cserélhetőek benne a színes korongok, az összeállításnak pedig csak a fantáziád szabhat határt...

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek Napi Anna

Keresés