Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 
Menü
Itt jársz: > >

Hírek

2017. 10. 05. 23:25:33

Hoztam egy meglepit :-) Régi, dédelgetett álmokat valóra váltani csoda. Ez a meglepi az én egyik réges-régi vágyam volt. És képzeljétek el, már 2 éve beszéltem róla folyamatosan, hogy meg fogom valósítani, csak valahogy soha nem éreztem azt, hogy valóban képes vagyok rá. Még én sem hittem abban, hogy sikerülhet, pedig tudtam, hogy óriási nagy szükség van rá. Hiszen mindazt a rajongást, szeretetet és szakmaiságot fogja össze, amit képviselek nap mint nap a hivatásomban. Szeretettel mutatom be Nektek a legújabb kis csodámat :-)

2017. 06. 26. 17:58:31

Már régóta szajkózom workshopjaimon is, hogy nem kell egy dugig tömött kozmetikai táska ahhoz, hogy precízen, szépen és magabiztosan tudd elkészíteni sminkedet. Nagyon szeretem a takarékos, egyedi és gazdaságos megoldásokat a sminkes kozmetikumok terén is,- talán éppen ezért lett a Nabla a kedvenc kozmetikai márkám. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem Neked, mi volt az az 5 ok, ami miatt én az újratölthető dekorkozmetikumokat választottam.

2017. 06. 12. 13:30:49

Biztosan Te is láttad már, hogy nem is olyan régen megérkeztek a Nabla Cosmetics termékei webáruházunkba. Számtalan pozitív tulajdonságuk mellett azért is választottam az olasz márka termékeit, mert nem tesztelik állatokon. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem a legfontosabb tudnivalókat a témával kapcsolatban.

2017. 02. 05. 16:25:20
Visszatérő látogatóinknak már bizonyára feltűnt, hogy az elmúlt napokban sok változás történt webáruházunkban. Ebben a blogbejegyzésben szeretném megosztani Veletek, hogy mi minden változik nálunk a következő időszakban.
2016. 12. 25. 15:45:41
Ismét eltelt egy év, nagyon sok minden történt. Ha három szóban kellene összefoglalnom 2016-ot talán ez a három lenne: fejlődés, inspiráció, lelkesedés. Az tény, hogy jó sok mindent sikerült belezsúfolni ebbe a 365 napba, és az is, hogy a 2017-es évben egy kicsit vissza kell vennem a tempóból és a napi 12-14 órás munkanapokból. Ami biztos, hogy változatlan lesz: továbbra is értéket teremtő vállalkozást építek, szívvel-lélekkel,- mert az elmúlt egy év megmutatta, hogy csak így érdemes.
2016. 12. 12. 18:07:24
Az elmúlt hetekben sok minden történt nálunk, nem győztem kapkodni a fejemet a sok újdonság láttán. Hihetetlen mennyiségű rendelést adtatok le, amit ezúton is hálásan is köszönök. Mivel már nem bírom tartani a lépést, és az MPL sem áll a helyzet magaslatán a csomagok kiszállítását illetően, a mai nappal a 2016-os karácsonyi szezont itt az Online Beauty-nál hivatalosan is bezárom. Ez azt jelenti, hogy nem tudjuk garantálni, hogy a megrendelt termékek megérkeznek Karácsonyig.
2016. 12. 05. 14:16:17
Sminkmániás álmaimban sem gondoltam volna, hogy az együtt eltöltött hétvége után majd úgy kell levadászni engem a csillagok közül… :-) Pedig szó szerint az egekig repített ez a Veletek együtt töltött másfél nap. Ebben a cikkben összegyűjtöttem Nektek a hétvégével kapcsolatos tapasztalataimat.
2016. 11. 17. 17:00:00
Imádok meglepetést szerezni, éppen ezért nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy hogyan és mivel tudnálak úgy igazából ámulatba ejteni Benneteket a közelgő Ünnepek alkalmából. Végül arra jutottam, hogy a Sminkelj! koncepcióra oly jellemző módon, egy klasszikus dolgot újragondolva, "Annás" stílusúra alakítva szeretnék Nektek örömet okozni idén. Fogadjátok hát szeretettel a Sminkelj! Meglepetésdobozt, Sminkmániások!

Keresés