Az onlinebeauty.hu cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. 
Menü

Arcpirosítás mesterfokon

Arcpirosítás mesterfokon

Az arcpirosító az a kozmetikum, ami teljesen megosztja a nőket. Sokan használják önmagában is, alapozó nélkül, míg mások olyannyira nem tudnak megbarátkozni vele, hogy nem is tartanak a sminkes táskájukban belőle. Ebben a cikkben összegyűjtöttem, miért is érdemes szerintem arcpirosítót használni, és mi az oka annak, hogy én például soha nem mondanék le róla.

Először is tisztázzuk: az arcpirosító használata a szép és igényes smink egyik nélkülözhetetlen lépése. Az alapozóval vagy BB krémmel egységessé tesszük bőrünk színét, és miután púderrel fixáltuk, az arcpirosító lesz az a kozmetikum ami életet ad lényegében az arcnak az alapozás után. Na, ezt jól körbeírtam, igaz? Nézzük meg lépésről lépésre, hogy a por állagú arcpírt hogyan tudod a részévé tenni Te is a sminkednek!

Ezt nagyon egyszerűen, az én saját sminkem lépésin keresztül mutatom be Neked:

Először is, most nézd meg a tükörben, hogy az arcod színe milyen az egyes területeken: az orcáid, arccsontjaid környéke, az orrod és az állad teljesen más színt mutatnak, igaz? Visszatérünk még ide ;-)

(1) Első lépésként készítsd elő az arcodat a sminkeléshez egy nappali, hidratáló krém vagy egy primer segítségével!

(2) Utána -mivel most nappali sminket készítesz- vizezz be egy alapozószivacsot vagy makeup tojást!

(3) Vidd fel arcodra az alapozót (vagy BB krémet, ha azt használsz)

(4) Apró, ütögető mozdulatokkal dolgozd bele a bőrödbe az alapozót! (Fontos, hogy ne húzogatós mozdulatokkal tedd, hanem ütögetősekkel)

(5) Fixáld a sminkedet púderrel!

Most tartunk ott, hogy elkészült az alap, és ha megnézed magad a tükörben, láthatod, hogy teljesen egységes mindenhol az arcod színe. Na látod, ezért van szükség az arc pirosítására...

(6) Az arcpirosítót vidd fel egy ferdére vágott ecset segítségével. A nappali, szépítő sminkhez egységesen, mindenkinek ugyanarra a helyre ajánlom a pirosító felvitelét. Ezt a helyet nagyon könnyen megtalálod: mosolyogj :-) Az almácskáktól kiindulva a fültő irányába mozgatva az ecsetet tudod a legtermészetesebben felvinni a pirosítót.

Nézd meg most is a tükörben a végeredményt,- így már láthatod, hogy életteli és természetes lett a végeredmény.

Tudod, nekem miért az arcpirosító az egyik kedvenc kozmetikumom? Mert amikor sminkelés után belenézek a tükörbe, egyszerűen imádom a látványt, ahogy szó szerint élettelivé varázsolja az arcomat.

Tartalomhoz tartozó címkék: Így csináld

Keresés